Veneen takilointi

Tämän luokan tuotemerkit

Logo GLEISTEIN
Lähes 200-vuotisen historian omaava Gleistein on paitsi Bremenin vanhin teollinen perheyritys, myös markkinajohtaja innovatiivisena suorituskykyisten köysien valmistajana jahteille, superjahdeille ja muihin sovelluksiin, kuten kaupalliseen merenkulkuun tai teollisiin sovelluksiin. Gleistein valmistaa kahdessa Euroopan nykyaikaisimmassa tuotantolaitoksessa noin 250 työntekijän voimin monenlaisia köysiä ohuesta narusta öljynporauslauttojen ankkurointiin.
Tutustu kaikkiin GLEISTEIN tuotteisiin nyt
Logo LIROS
LIROS - köysiasiantuntijat Pohjois-Baijerista. Kaikki LIROSin tuotantolaitoksista lähtevät köysi- ja narutuotteet valmistetaan Saksassa. Jo viidennessä sukupolvessa, vuonna 1854 perustetusta yrityksestä lähtien, yritys valmistaa laadukkaita köysirakenteita, , joita käytetään pääasiassa teollisuudessa ja urheilussa, suurella asiantuntemuksella ja yrittäjähengellä.
Tutustu kaikkiin LIROS tuotteisiin nyt
Logo BLUE WAVE
75 vuoden kovan työn jälkeen Blue Wave on edelleen perheyritys, joka jatkaa samoja perinteitä kolmannessa sukupolvessa. Yritys on yksi maailman suurimmista purjehdustarvikkeiden valmistajista, ja sen tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa takilaruuvit, pultit, vaijerit, terminaalit ja silmälevyt.
Tutustu kaikkiin BLUE WAVE tuotteisiin nyt
Logo SEATEC
SEATEC - valitse laatu edulliseen hintaan. SVB:n oma tuotemerkki SEATEC perustettiin vuonna 1998 palvelemaan vesiurheilun harrastajien tarpeita ja tarjoamaan laadukkaita tuotteita lyömättömään hintaan.
Tutustu kaikkiin SEATEC tuotteisiin nyt
Logo ANTAL
Antal - Valmistettu Italiassa. Vuodesta 1977 lähtien Antal on kehittänyt ja valmistanut korkealaatuisia kansitarviketuotteita, kuten itsekelausvinssejä, pujottivinssejä, blokkeja ja traveller-järjestelmiä. Antal-tuotteiden koko suunnittelu- ja valmistusprosessi tapahtuu Padovassa, Italiassa. Tämä tehdään, jotta tuotemerkin korkeat laatustandardit pysyvät täysin hallinnassa ja jotta aluksella voidaan taata korkea turvallisuustaso. Antal on ihanteellinen tuotemerkki purjeveneellesi! Italialainen innostus purjehdukseen ja vesiurheiluun näkyy jokaisessa Antal-teknologian osassa.
Tutustu kaikkiin ANTAL tuotteisiin nyt
Köydet ovat välttämättömiä aluksella, ja ne kuuluvat ankkureiden, fendereiden ja kiinnityskloppien tavoin jahdin perusvarustukseen. Köysiä käytetään veneessä moniin eri tarkoituksiin, kuten kiinnitysköysiin telakointia varten, purjeiden naruihin ja puomiin, fenderiköysiin, hinausköysiin ja jopa itse köysien kahleisiin. Lisätietoja Takilointi...
Takilointi

Purje- ja moottoriveneiden takilointi

- Mikä köysi on oikea köysi veneeseeni? -

Aluksella tarvitaan erityyppisiä köysiä, joiden venyvyys on erilainen, kutakin käyttötarkoitusta varten. Valitettavasti universaalia köyttä ei ole olemassa jokaiseen veneen käyttötarkoitukseen.

Kiinnitysköysi - Köysi, jota jokainen vene tarvitsee, olipa kyse mistä tahansa!

Mikä on kiinnitysköyden tarkoitus?

Tätä köyttä tarvitaan veneen kiinnittämiseen laituriin. Sillä ei ole väliä, onko alus suuri vai pieni tai onko se purje- vai moottorivene, sillä jokaisen veneen on jossain vaiheessa oltava kiinnitettynä satamassa tai laiturissa. Kiinnitysköyden on kestettävä huomattavaa fyysistä rasitusta pitkän aikaa ilman, että ongelmia ilmenee. Voit selvittää kiinnitysköysien materiaalin, pituuden ja halkaisijan sekä kiinnitysköysien määrän aluksella kiinnitysköysioppaastamme.

Jahdin puomit ja köydet jahdin kiinnitysköydet

Puolestaan ja arkkiköysillä on oltava täysin erilaiset ominaisuudet kuin kiinnitysköysillä. Kun valitset täydellistä arkkiköyttä tai ihanteellista köysiköyttä, veneesi tyyppi ja käsiteltävän kuorman määrä ovat tärkeitä huomioon otettavia tekijöitä. Köyden on toimittava hyvin tuulessa mahdollisimman pienellä häviöllä! Tuotevalikoimaamme kuuluu: suorituskykyisiä Dyneema®-köysiä, purjehduksen harrastajille suunnattuja yleiskäyttöön tarkoitettuja köysiä sekä edullisia aloittelevan tason köysiä monissa eri väreissä ja halkaisijoissa. Lue köysioppaastamme, mitkä vaatimukset köysien on täytettävä ja mitä niiden ostamisessa on huomioitava.

Köydet mittatilaustyönä - nopeasti ja edullisesti.

Tarvitsetko räätälöityä leikkausta takilointiisi? Valmiit pujot ja arkit, silmä- tai sormusliitokset tai köysiisi erikoisnahkapäällysteen - me voimme tehdä sen puolestasi! Tarvitsetko köyttä ammatteihin, teollisuuteen, kaupalliseen merenkulkuun tai offshore-purjehdukseen? Riippumatta siitä, minkä tyyppistä köyttä tarvitset, voimme valmistaa sen optimaalisin liitoksin ja kaapeliliitoksin. Tarjoamme myös räätälöityjä rakenteita kaikista yleisimmistä materiaaleista aina 200 mm:n halkaisijaan asti.

Liittämisen edut

Mikä on köyden liittämisen tarkoitus?

Splikointityötä ei voi korvata millään nykyaikaisella tekniikalla. Suoritetaan ammattimaisesti, jotta kahden köyden pään välille saadaan aikaan kestävä ja sujuva yhteys punomalla yksittäiset säikeet. Tämä on murtumaton eikä sitä voi irrottaa. Yksinkertaiseen solmuun verrattuna liittäminen lisää huomattavasti köyden murtokuormitusta ja näin ollen myös sen käyttöikää. Tämän vuoksi liitoksia ei käytetä ainoastaan veneissä ja jahdissa. Nosto- ja kiinnitystekniikat perustuvat liitoksiin, jotka kestävät raskaita kuormia. Myöskään kuumailmapallomatkat eivät olisi mahdollisia ilman liitoksia. Myös kiipeilyverkoissa ja muissa leikkikenttävälineissä käytetään liitoksia. Talviurheilussa niitä käytetään tuolihisseissä ja gondoleissa. Yksityisellä sektorilla liitoksia käytetään usein rullaluukuissa, aurinkovarjoissa tai autojen hinauksessa.

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (149.811)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Tiina A. osoitteessa 18.02.2024

Tilausprosessi ja toimitus suvuivat erinomaisesti. Viisi tähteä

Käyttäjäprofiilin kuvake

Mika L. osoitteessa 27.09.2023

hyvä ja nopea palvelu