Sprenger
Sprenger Logo
Veneen varusteet Made in Germany - vuodesta 1872 lähtien
Filosofia Hermin taustalla. Sprenger Metallwarenfabrik GmbH & Co. KG:n toimintaperiaatteena on aina ollut valmistaa korkealaatuisia tuotteita. Sprenger käyttää vain parhaita materiaaleja ja komponentteja tarjotakseen asiakkailleen luotettavia ja erittäin kestäviä tuotteita. Yrityksen testauslaitteita valvovat jatkuvasti ammattitaitoiset työntekijät, jotka ovat huolellisia ja ammattitaitoisia, ja materiaalitestejä ja laadunvalvontaa suoritetaan jokaisen valmistusvaiheen jälkeen. Kaikki HS-logolla varustetut tuotteet valmistetaan Sauerlandin alueella sijaitsevassa Iserlohnin tuotantolaitoksessa, ja ne ovat synonyymi "Made in Germany" -laadulle.

Herm. SPRENGER - Laatua, joka liikuttaa - vuodesta 1872 lähtien.

Luota laadukkaisiin tuotteisiin - Made in Germany

Sprenger on sitoutunut laatuun ja turvallisuuteen. Yrityksen tuotteet ovat synonyymi tunnetulle "Made in Germany" -merkille. Kaikki tuotetut tuotteet käyvät läpi huolellisen ja jatkuvan laadunvalvonnan kaikissa tuotantovaiheissa ja sen jälkeen. Ei ole mikään yllätys, että yrityksen slogan on "Quality, that performs".

Veneen varusteet Made in Germany - vuodesta 1872 lähtien

Filosofia Hermin taustalla. Sprenger Metallwarenfabrik GmbH & Co. KG:n toimintaperiaatteena on aina ollut valmistaa korkealaatuisia tuotteita. Sprenger käyttää vain parhaita materiaaleja ja komponentteja tarjotakseen asiakkailleen luotettavia ja erittäin kestäviä tuotteita. Yrityksen testauslaitteita valvovat jatkuvasti ammattitaitoiset työntekijät, jotka ovat huolellisia ja ammattitaitoisia, ja materiaalitestejä ja laadunvalvontaa suoritetaan jokaisen valmistusvaiheen jälkeen. Kaikki HS-logolla varustetut tuotteet valmistetaan Sauerlandin alueella sijaitsevassa Iserlohnin tuotantolaitoksessa, ja ne ovat synonyymi "Made in Germany" -laadulle. Sprengerin myydyimpiä tuotteita ovat lohkot ja hihnapyörät, perän jatkeet ja nokkapidikkeet.