Dometic
DOMETIC Logo
Liikkuva asuminen on tehty helpoksi Ennen kuin lähdet veneelläsi tai jahdillasi nauttimaan vuoden arvokkaimmista viikoista, kannattaa tutustua DOMETIC-maailmaamme. Täältä löydät kaiken, mikä tekee elämästä aluksella helpompaa ja mukavampaa: jääkaappeja ja kylmälaitteita elintarvikkeille, tilaa säästäviä keittiölaitteita, mukavia saniteettiratkaisuja ja älykkäitä elektronisia lisävarusteita luotettavaa liikkuvaa energiansaantia varten.

Jopa Einsteinin mielestä tämä oli siistiä

Miten kaikki alkoi ...

On vuosi 1919. Baltzar von Platen ja Carl Munters, kaksi nuorta ruotsalaista insinööriopiskelijaa, saivat hullun idean käyttää lämpöä jäähdytyksen aikaansaamiseksi. Monien pitkien päivien (ja vielä pidempien öiden) jälkeen he onnistuivat suunnittelemaan jäähdytyskaapin, jossa ei ollut kompressoria, ei liikkuvia osia - eikä jäätä. Vuonna 1923 heidän jääkaapilleen myönnettiin patentti. Jopa suuri Albert Einstein oli vaikuttunut ja kutsui heidän keksintöään "neronleimaukseksi".

DOMETIC-tunnelmakuva

Energiaa aluksella - toimittajana Dometic

Purjehdit syrjäisillä vesillä, kilometrien päässä lähimmästä virtalähteestä, ja tiedät aina, että sinulla on aluksella riittävästi energiaa laitteiden käyttämiseen... DOMETICin mobiilienergiajärjestelmät pitävät tästä huolen.

DOMETIC-akkulaturit

Ihanteellinen käytettäväksi veneissä ja jahteissa: DOMETIC-akkulaturit ovat erittäin kompakteja, helppoja asentaa ja helppokäyttöisiä. Vaativille start-stop-akuille suosittelemme DOMETIC 12 voltin premium-latureita. DOMETIC PerfectCharge MCA -alueella. Niissä on mikroprosessoriohjattu lataustekniikka, ja niitä voidaan käyttää intuitiivisesti vain yhdellä painikkeella. PerfectCharge MCA -malliston tunnetuissa latureissa sarjassa käytetään 6-vaiheista latausjaksoa, joka on sekä erittäin nopea että hellävarainen. Soveltuu kaikille akkutyypeille (märkä-, geeli- ja AGM-akut).

DOMETIC-tunnelmakuva

DOMETIC-vaihtosuuntaajat

Kuivaa hiuksesi, tee espresso, katso televisiota - kuten tekisit kotona. Matkusta kaikilla rakastamillasi mukavuuksilla. DOMETIC SinePower invertterit tuottaa täydellisen jännitteen. Valitse vain malli, joka sopii tehovaatimuksiisi ja mukavuuskäsityksesi mukaan!

DOMETIC-tunnelmakuva

DOMETIC Pantry - keittolevyt, uunit, pesualtaat ja paljon muuta!

Ruoanlaita herkullisia aterioita aluksella

Keittäminen veneen ahtaassa tilassa voi olla todellinen haaste. Dometic tarjoaa monia älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla käytettävissä oleva keittiötila voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkkinä mainittakoon kuuma myyntimenestys square-allas lasikannella esimerkiksi. Kun päivällinen on valmis ja tiskit on pesty, kansi voidaan taittaa alas ja laajentaa työtasoa.

Dometicin tunnelmakuva
Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät DOMETIC-tuotteita. He kaikki jakavat intohimon vapauteen ja itsenäisyyteen liikkeellä - olipa kyseessä sitten kippari, matkailuautoilija, rekkakuski tai vain ulkoilman ystävä. DOMETIC on maailmanlaajuinen yritys, joka tekee liikkuvasta elämästä helppoa - tarjoamalla loistavia ratkaisuja, jotka tyydyttävät ihmisten olennaiset tarpeet, kun he ovat liikkeellä. Kuten ruoanlaitto ja ruoan tuoreena pitäminen veneiden jääkaappien avulla sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen ja miellyttävän lämpötilan ylläpitäminen liikkeellä ollessa. DOMETIC tarjoaa älykkäitä ja luotettavia tuotteita, joissa on erinomainen muotoilu. Mutta älä luota vain sanaan. Tutustu valikoimaamme DOMETIC-jäähdyttimiä, jotka ovat saatavilla edulliseen hintaan. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Vastaamme aina mielellämme puheluusi.