Venekengät & purjehduskengät

Tämän luokan tuotemerkit

Logo TBS
TBS on ranskalainen yritys, joka keskittyy korkeisiin laatuvaatimuksiin ja moderniin muotoiluun. Tuotemerkki sijaitsee Loiren laaksossa, lähellä Atlantin valtamerta, ja merellinen ympäristö on vaikuttanut siihen voimakkaasti, mikä näkyy TBS:n mallistoissa. TBS:n kengät ovat erittäin mukavat, korkealaatuisista materiaaleista valmistetut, modernit ja omaperäiset mallit. Erinomaista vastinetta rahalle!
Tutustu kaikkiin TBS tuotteisiin nyt
Logo GILL
GILL marine on kasvanut teknisten purjehdusvaatteiden laatumerkiksi vuonna 1975 tapahtuneesta perustamisestaan lähtien. GILLin purjehdustakit, purjehdushousut ja purjehduskäsineet ovat sekä vesiurheilun harrastajien että purjehduksen ammattilaisten suosiossa. Maailman johtava merenkulkuvaatemerkki tuo GILL-purjehdusvaatteisiinsa tasapainon suorituskyvyn ja suojan välillä. Tutustu GILL OS1-, OS2- ja OS3-vaatesarjoihin sekä niihin sopiviin lisävarusteisiin.
Tutustu kaikkiin GILL tuotteisiin nyt
Logo SEBAGO
SEBAGO-venekengät - Merimiehet kaikkialla. Yritys SEBAGO perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1946 vastaamaan korkealaatuisten vapaa-ajan kenkien vaatimuksiin uuden Englannin elämäntyylin kehittymässä.
Tutustu kaikkiin SEBAGO tuotteisiin nyt
Logo BLUEPORT
Jos vaadit laatua, BluePort tarjoaa laadukkaista materiaaleista valmistettuja klassisia purjehduskenkiä . Heidän klassiset venekenkänsä on valmistettu merivedenkestävästä naudannahasta, jossa on liukumaton partaveitsellä leikattu kumipohja. Vähän historiaa: Nämä epämukavat venekengät mullistettiin pian, kun keksittiin partakoneella leikattu pohja, joka antoi uutta vakautta ja liukastumattomuutta märällä pinnalla hienojen uriensa ansiosta. Tätä uudenlaista ja sittemmin patentoitua kulutuspintaa, jonka keksi teurastajan oppipoika, käytettiin aluksi kumirenkaissa, mutta se löysi pian tiensä myös kenkien valmistukseen.
Tutustu kaikkiin BLUEPORT tuotteisiin nyt
Turvallista purjehdusta ja tyylikkäästi oikeilla venekengillä! Nyt muodikas klassikko, pysy mukana uusimmissa trendeissä miesten venekengällä tai naisten venekengällä. Alkuperäisen venekengän tekee todella erottuvaksi sen pohja, kestävä materiaali ja kestävyys. Uhmasta mitä tahansa säätä ja suojaa samalla venettäsi. Se, millainen kenkä sopii sinulle parhaiten purjehdukseen, riippuu pitkälti yksilöllisistä tarpeistasi ja jalastasi. Etsitkö esimerkiksi kenkää, jossa on nauhat, tarranauha vai liukukenkä? Vai kenties mukavat mokkasiinit tai tennarit nahasta, verkosta tai mikrokuidusta? Olivatpa tarpeesi ja toiveesi mitkä tahansa, löydät oikean venekengän laajasta purjehduskenkä- ja purjehdussaappasvalikoimastamme. Lisätietoja Venekengät & purjehduskengät...
Venekengät & purjehduskengät

Mikä tekee todellisen veneilykengän?

- Mitä sinun tulisi huomioida ostaessasi -

Miksi ostaa veneilykenkä?

Hyvä veneilykenkä istuu hyvin ja siinä on liukumaton pohja, joka myös kuljettaa mahdollisimman vähän likaa kannella. Löydä täältä itsellesi sopiva kenkä, olipa kyseessä sitten klassinen matala kenkä nahasta, nailonista valmistettu kansikenkä, jossa on vedenpitävä kalvo, nahka/nylon-purjehdussaappaat tai lyhyet tai pitkät kumisaappaat. Nykyaikaiset hengittävästä materiaalista valmistetut venekengät ovat paitsi kevyet ja hyvin eristävät myös takaavat jaloillesi mukavan ympäristön ilman, että ne kastuvat.

Merimiesperinteeseen kuuluvat kengät, joissa on meriveden kestävää nahkaa sekä liukumista ja kulutusta kestävä pohja, ovat kestäneet aikaa. Nämä kengät, jotka hylkivät hyvin vettä ja estävät käyttäjäänsä liukastumasta, ovat myös mukavat jalassa, mikä on varmasti yksi syy siihen, miksi ne kuuluvat edelleen käytetyimpiin venekenkiin, eivätkä vain laivalla. Uudemmat hengittävistä materiaaleista valmistetut kengät tai purjehduskengät ovat vedenpitäviä ja yleensä kevyempiä. Avomerelle, erityisesti kylmemmillä alueilla, purjehdussaappaat sopivat hyvin. Nahasta yhdistettynä hengittäviin materiaaleihin valmistetut purjehdussaappaat pitävät jalat paitsi lämpiminä myös kuivina.

Passform Bootsschuh

Kenkä: ulko- ja sisämateriaali

Mitä venekenkien ulkomateriaalista & sisustasta on tiedettävä?
Klassisen veneilykengän ulkomateriaali, varsi, sisäosa ja nauhat on valmistettu nahasta. Yhä useammat purjehduskenkien valmistajat käyttävät nahan lisäksi myös erityisiä tekstiilejä ja kalvoja, kuten Gore-Texiä, lisätäkseen modernin venekengän hengittävyyttä ja kulutettavuutta. SVB:n vesiurheiluasiantuntijat suosittelevat kuitenkin puhtaita nahkakenkiä suuremmalla aktiivisuudella laivalla, koska nahka kenkämateriaalina estää pahoja hajuja ja hikisiä jalkoja. Vaikka uuden nahkakenkäparin sisäänajossa voi tulla rakkuloita, kipu on sen arvoista - kenkä muuttuu pehmeäksi ja piti sitten kesä- tai märkinä syyspäivinä jalkasi mukavana. Hyvät venekengät on valmistettava siten, että ne kestävät merivettä, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että silmukat eivät saa ruostua.

Miten venekengän pohja tulisi suunnitella ja mitä sen tulisi pystyä tekemään?

Venekengän pohja - alkuperäinen!
Purjehduskenkien on täytettävä tietyt vaatimukset, jotta ne takaavat turvallisen liikkumisen kannella. Venekengän tai teknisen purjehduskengän pohja on hyvin erityinen. Todellisissa venekengissä on pohja, joka on valmistettu erittäin joustavasta kumista tai luonnonkumista. Oikeanlainen pohja tekee kansikengästä luistonestävän, antaa hyvän pidon, pehmentää askeleesi, hylkii vettä helposti ja on tietenkin vedenpitävä.

Yli 70 vuotta sitten intohimoinen purjehtija Paul Sperry keksi innovatiiviset ja edelleen laajalti käytetyt pohjat, joissa on partaveitsellä leikattu aaltoileva siipi. Hienojen uriensa ansiosta tämä erityinen pohjaprofiili hylkii täydellisesti vettä, estää liukastumisen myös silloin, kun vene on voimakkaasti kallistuneena, ja antaa käyttäjälleen lisätukea. Lisäksi pohja on suunniteltu siten, että pienet kivet eivät pääse uppoamaan ja naarmuttamaan kantta.

 Schuhsohle

Viime aikoihin asti kaikissa venekengissä käytettiin valkoista kumipohjaa, koska uskottiin, että tummat pohjat jättävät jälkiä kanteen. Koska teknisten venekenkien alalla on kuitenkin vuosien mittaan tapahtunut huomattavaa kehitystä, nämä pelot ovat nyt menneisyyttä. Nykyään purjehdus- ja venekenkiä on saatavana värikkäillä pohjilla, jotka eivät laadukkaan kuminsa ansiosta hankaudu, jopa sinisen tai mustan värisinä. Tämä koskee kuitenkin vain huippulaadukkaita, teknisiä venekenkiä - muiden, asiantuntemattomien jälleenmyyjien myymissä muodikkaissa venekengissä ei välttämättä ole samoja laatuvaatimuksia.

SVB:n asiantuntijan vinkki: totuttele kenkiäsi muutama päivä ennen kuin käytät niitä kannella. Upouudet kengät voivat olla vielä hyvin liukkaat tuotantoprosessista peräisin olevien vahajäämien vuoksi. Jäämät kannattaa aina kävellä pois.

Näin löydät oikean kokoisen venekengän

Veneilykenkien istuvuus ja kengänkoko
Eri valmistajien ja tuotemerkkien kansikengät ovat usein eri kokoisia. Lisäksi eri maiden venekenkävalmistajat käyttävät erilaisia mitoitusohjeita. On muun muassa eurooppalaisia, englantilaisia ja amerikkalaisia kokoja. Voit olla varma, että löydät oikean koon yleiskatsauksemme avulla.

SVB-asiantuntijan vinkki:
Kun päätät kahden koon välillä, suosittelemme aina valitsemaan suuremman koon, joka myös istuu mukavimmin venekenkiin, kun käytät paksuja sukkia.

Kokotaulukko

Yhdysvaltain koot DE/EU-koot UK-koot
6.5 39 5.5
7 39.5 6
7.5 40 6.5
8 40.5 7
8.5 41 7.5
8.5 41.5 7.5
9 42 8
9.5 42.5 8.5
10 43 9
10.5 43.5 9.5
11 44.5 10.5
11.5 45 10.5
12 45.5 11
12 46 11
12.5 46.5 11.5
13 47 12
14 48 13
14 48.5 13
14.5 49 13.5
15 49.5 14
15.5 50 14.5

Osta veneen kengät SVB

SVB:n verkkokaupassa voit valita täydellisen veneilykengän laajasta valikoimastamme merkeiltä Seatec, Gill, Tbs, Romika, Sebago, Marinepool, Lizard ja monilta muilta. Olivatpa kyseessä mokkasiinit, mokkasiinit, lenkkarit, kumisaappaat tai purjehduskengät, sinä päätät, mitä kenkiä haluat käyttää purjehdukseen. Osta oikeat venekengät edullisesti ja nauti turvallisesta ja mukavasta purjehduksesta molemmat jalat tukevasti maassa!

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (149.827)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Tiina A. osoitteessa 18.02.2024

Tilausprosessi ja toimitus suvuivat erinomaisesti. Viisi tähteä

Käyttäjäprofiilin kuvake

Mika L. osoitteessa 27.09.2023

hyvä ja nopea palvelu