International
International Logo
Maalaa veneesi kuin ammattilainen
International on kehittänyt maaleja, jotka on suunniteltu suojaamaan, ylläpitämään ja parantamaan kaikentyyppisten moottori- ja purjeveneiden suorituskykyä vuodesta 1856 lähtien. Riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet, International tarjoaa korkealaatuisia jahtimaaleja sekä vesirajan ylä- että alapuolelle. Tähän kuuluvat antifouling-maalit, pohjamaalit, kirkkaat maalit ja monet muut jahdin ja merenkulkualan suojaustuotteet.

Kansainvälinen antifouling-maali vedenalaiseen runkoon

Antifouling

Itsekiillottuva antifouling

Itsekiillottuvia antifouling-maaleja (International Cruiser / Micron / Trilux) käytetään useimmiten hitaammin purjehtivissa jahdissa. Tämä antifouling-tyyppi on ainutlaatuinen, koska se on itsekiillottuva. Antifouling-maali on vesiliukoinen ja ohenee koko ajan, kun se liikkuu vedessä, joten pinnalla on aina tuoretta biosidia.

Ohutkalvoinen antifouling

Ohutkalvoiset kiinnittymisenestoaineet (International VC 17m / VC17m EXTRA) eivät vapauta aktiivisia ainesosia veteen, vaan niiden pinta on hyvin sileä, mikä vaikeuttaa organismien kiinnittymistä. Lisäksi sileä pinta parantaa veneen nopeutta, nopeuttaa kiihtyvyyttä ja vähentää polttoaineen kulutusta. Jos huollat veneesi säännöllisesti, voit ehkäistä likaantumista ja vaurioita yhdellä kertaa. Antifouling-oppaassamme annamme vinkkejä ja niksejä siitä, miten antifoulingia levitetään onnistuneesti veneeseesi, ja autamme sinua valitsemaan oikean maalin, työkalut ja suojavaatetuksen.

Antifouling-oppaaseen

Tehokas kiinnittymissuoja veneen rungolle

Säännöllisellä antifouling-pinnoitteella voit suojata veneen rungon tehokkaasti haitallisilta sedimenteiltä tai simpukkakasvustolta. On tärkeää tietää, mitä antifouling-ainetta on viimeksi käytetty. Jos antifouling on edelleen hyvässä kunnossa, puhdista pinta ja levitä uudelleen samantyyppinen antifouling. SVB tarjoaa sinulle laajan valikoiman antifouling-maaleja Internationalilta:

Pölynpoistonesto

Kova antifouling

International hard antifouling (International Ultra / VC Offshore EU) on nopeasti kuivuva, kova biosidi, joka sopii erityisesti nopeampiin purjeveneisiin ja moottoriveneisiin. Maalaa sillä yksinkertaisesti runko ja vältä ei-toivottujen vesieliöiden asettuminen. Antifouling-maali on vesiliukoinen ja ohenee yhä ohuemmaksi veden läpi kulkiessaan, joten pinnalla on aina tuoretta biosidia.

Kansainvälinen antifouling-maali vedenalaiseen runkoon

Korkeakiiltoinen venelakka, kirkas puulakka ja kansimaali.

1-komponenttisten venemaalien (International Topcoat / Super Gloss / Interdeck) etuna 2-komponenttisiin venemaaleihin verrattuna on, että ne ovat halvempia ja helpompia levittää. 2-komponenttiset maalit (International Perfection) koostuvat pohjamaalista ja kovetteesta. Molemmat sekoitetaan ennen maalausta, jolloin maali saa täyden vaikutuksensa. 2-komponenttiset venemaalit ovat erityisen kovia ja säilyttävät kiiltonsa pidempään kuin yksikomponenttiset venemaalit. Jos hieman korkeampi hankintahinta 1-komponenttisiin venemaaleihin verrattuna ei lannista ja jos luotat sen käyttöön, voit nauttia kiiltävistä tuloksista pitkään.

Kansainväliset venemaalit Korkeakiiltoinen venelakka
Kirkas lakka

Kirkas lakka

Lähes kaikkia Internationalin läpinäkyviä kirkaslakkoja (International Original / Compass / Schooner) voidaan käyttää sekä ulkona että sisällä, niiden UV-suoja on erittäin hyvä tai erinomainen ja ne on erityisesti valmistettu käytettäväksi veneissä ja jahdissa. International tarjoaa tuotevalikoimassaan myös 1- tai 2-komponenttisia kirkaslakkoja. Hyväksi todettu 2-komponenttinen kiiltävä International Perfection Plus -selkeälakka on saatavana SVB:n verkkokaupasta 0,75 litran tai suurissa 2,25 litran ruukuissa.

Kansainvälinen kirkas lakka

Suuret koot ammattikäyttöön

Nämä tuotteet on kehitetty erityisesti telakoita ja veneiden kunnostukseen ja maalaukseen erikoistuneita yrityksiä varten. Vaadittavien erityisten levitysmenetelmien ja 5-20 litran kokojen vuoksi International Professional -maalivalikoima ei sovellu yksityisille käyttäjille, vaan ainoastaan ammattilaisille, joilla on lupa käyttää ammattimaaleja veneiden maalaamiseen.

Täyteaine ja epoksihartsi
Pohjustusaineet
Veneiden ja jahteiden maalit
Antifouling
Ohenteet
Suuret koot ammattikäyttöön
International® (www.international-yachtpaint.com) on yksi maailman johtavista korkealaatuisten maalien ja säilöntäaineiden valmistajista purjehdus- ja meriteollisuudelle. Vuodesta 1856 lähtien International® on kehittänyt maalausratkaisuja, jotka suojaavat, parantavat suorituskykyä ja säilyttävät kaikentyyppisten veneiden arvon. Näihin kuuluvat korkealaatuiset jahtimaalit sekä vesirajan ylä- että alapuolelle, kuten antifouling-maalit, pohjamaalit, kirkkaat maalit, pintamaalit, ohenteet ja muut ratkaisut purjeveneiden ja moottoriveneiden suojaamiseen ja hoitamiseen. International® on osa AkzoNobelia (www.akzonobel.com), ja asiakkaat luottavat siihen maailmanlaajuisesti.