Elektroniset merikartat veneisiin

Tämän luokan tuotemerkit

Logo C-MAP
Viimeisten 30 vuoden aikana yli miljoona navigaattoria ympäri maailmaa on luottanut C-MAPin elektronisiin merikarttoihin. C-MAPin vektoripohjaiset kartat tarjoavat vertaansa vailla olevia navigointitietoja ja toimivat monien eri merkkien karttaplottereiden kanssa. SVB on jo vuosien ajan ollut yksi C-MAPin vahvimmista yhteistyökumppaneista. Ammattilaisemme ohjelmoivat, päivittävät tai päivittävät jokaisen kartan itse. Tämä on meidän yksinoikeuspalvelumme sinulle, joten nopea palvelu on taattu.
Tutustu kaikkiin C-MAP tuotteisiin nyt
Logo GARMIN
GARMIN perustettiin vuonna 1989, ja se on yksi maailman johtavista yrityksistä mobiilinavigointiteknologian kehittämisessä. Merenkulkualalla GARMIN on kehittynyt yhdeksi johtavista merenkulun navigointilaitteiden valmistajista, jolla on oma kartografia ja laaja valikoima GARMIN MARINE -tuotteita. GARMIN on ylpeä tuotteidensa laadusta, ja se ylläpitää omissa tuotantolaitoksissaan valmistettujen tuotteidensa tiukkaa prosessi- ja laadunvalvontaa.
Tutustu kaikkiin GARMIN tuotteisiin nyt
Logo NAVIONICS
Navionics: pakene tavallisuudesta. Vuonna 1984 Navionics toi markkinoille ensimmäisen elektronisen merikarttalaitteensa Geonavin. Nykyään elektroninen navigointitekniikka on kaikille tuttua. Yritys on nyt merikarttatuotteiden eturintamassa.
Tutustu kaikkiin NAVIONICS tuotteisiin nyt
Logo RAYMARINE
Raymarine - Merenkulun asiantuntijat. Raymarine tuottaa innovatiivista teknologiaa yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun, sillä sillä on yli 30 vuoden kokemus huviveneiden elektroniikan, erityisesti merenkulun navigointijärjestelmien ja autopilottien kehittämisestä ja valmistuksesta.
Tutustu kaikkiin RAYMARINE tuotteisiin nyt
Elektronisen kartan on oltava yhteensopiva karttaplotterisi kanssa sen alueen lisäksi, jonka haluat kartan kuvaavan. Jotta elektronista karttaa voidaan käyttää karttaplotterin kanssa, paitsi muistikortin tyypin myös karttaohjelmiston on oltava yhteensopiva. Suosittelemme kartanetsijäämme , joka auttaa sinua valitsemaan oikean elektronisen kartan ilman päänvaivaa. Karttahakuun >> Lisätietoja Elektroniset kartat...
Elektroniset kartat

Elektroniset kartat

- Mikä kartta on oikea karttaplotterilleni? -

Digitaaliset merikartat ovat yleensä niin sanottuja vektorikarttoja, mikä tarkoittaa, että kartan osia voidaan suurentaa tai pienentää ja yksityiskohtaiset tiedot näytetään zoomaustasosta riippuen. Tunnetuimpia elektronisten merikarttojen valmistajia ovat Navionics ja C-Map. Molemmat valmistajat käyttävät erityyppisiä muistikortteja ja erilaisia ohjelmistojärjestelmiä. Kaikki kortit eivät sovi kaikkiin karttaplottereihin. Hanki yleiskuva erilaisista merikartoista.

Minkälaisia muistikortteja on saatavilla elektronisiin merikarttoihin?

Elektronisia merikarttoja on saatavana eri muistikorttimuodoissa.

1. Navionicsin Micro-SD- / SD-merikartat.

Micro SD / SD cards from Navico

2. C-Mapin C-korttikartat

C-Card sea charts from C-Map

3. Micro-SD / SD-kortit C-Mapilta.

Nykypäivän monitoiminäytöissä käytetään yleensä micro-SD-kortteja elektronisten merikarttojen näyttämiseen.

Mitä merikarttaa plotterini tukee?

Karttaplotterisi valmistajasta riippuen tuetaan eri merikarttajärjestelmiä, vaikka Navionicsin merikarttatuki on tullut vakioksi monilla valmistajilla. Huomaa, että yhteensopivuudessa voi olla eroja plotterin mallista riippuen. Yleisesti ottaen sovelletaan seuraavia yhteensopivuuksia:

Raymarine

Raymarine-karttaplotterit tukevat Navionics-karttoja ja C-MAP 4D -karttoja.

Navionics
Navicon karttaplotterit, eli Simrad-, B&G- ja Lowrance-karttaplotterit, tukevat Navionics-karttoja sekä C-MAP Discover+- ja Reveal+-karttoja.

Garmin
Garminin karttaplotterit tukevat vain Garmin blueChart-karttoja tai Garmin Navionics+ / Garmin Navionics Vision+ -karttoja.

Eri karttaplotterimallien yksityiskohtaisia yhteensopivuustarkastuksia varten suosittelemme käyttämään karttaselvitysohjelmaamme.

Kaikki tuotemerkit Elektroniset kartat

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (149.811)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Tiina A. osoitteessa 18.02.2024

Tilausprosessi ja toimitus suvuivat erinomaisesti. Viisi tähteä

Käyttäjäprofiilin kuvake

Mika L. osoitteessa 27.09.2023

hyvä ja nopea palvelu