B&G
B&G Logo
B&G on yksi maailman suosituimmista merkeistä maailman parhaiden kippareiden keskuudessa. Yli 50 vuoden ajan B&G on kehittänyt elektronisia ratkaisuja, joiden tarkoituksena on saada kipparit nauttimaan toiminnastaan vesillä entistä enemmän.

Erittäin käyttäjäystävällinen! B&G Zeus S ® - Tutustu nyt

Hanki Zeus S nyt!

Tutustu B&G Zeus -sarjaan, jonka intuitiivinen käyttö ja ainutlaatuiset ominaisuudet ovat vaikuttavia. Kehittyneiden purjehdusominaisuuksien ansiosta saat aina käyttöösi tarvitsemasi tiedot ja voit valita oikean purjehdustilan tarpeidesi mukaan. Löydät oikean kurssin helposti C-MAP Reveal X- ja Discover X -karttatuen ja erittäin tarkkojen tietojen ansiosta. Kätevä asennusvelho auttaa alkuun, ja kosketusnäytön ansiosta jokainen syöttö on vaivatonta. Korkearesoluutioinen SolarMAX IPS -kosketusnäyttö on aina helposti luettavissa, päivällä tai yöllä, jopa aurinkolaseja käytettäessä. Sisäänrakennetun Wi-Fi:n, NMEA2000:n ja Ethernetin avulla on helppo liittää muita laitteita, mikä tekee Zeus S:stä purjehdusjärjestelmäsi uuden sydämen.

B&G on yrityksen ensimmäisistä päivistä lähtien pyrkinyt kehittämään tiettyjä tekniikoita, jotka takaavat maksimaalisen navigointiturvallisuuden ja paremman näkyvyyden merellä. Jotkut maailman parhaista purjehtijoista Sir Francis Chichesteristä Ellen MacArthuriin ovat valinneet B&G:n tuotteita toteuttaakseen unelmansa vesillä. Lisäksi Volvo Ocean -alukset on varustettu B&G:n tuotteilla. B&G tekee yhteistyötä myös America's Cup -joukkueiden kanssa ja käyttää heidän palautettaan ja tuloksiaan kehittäessään uusia, innovatiivisia tuotteita kaikentyyppisille purjehtijoille - olipa kyse sitten kilpapurjehduksesta, sinisen veden risteilystä tai jokapäiväisestä navigoinnista. Yksi B&G:n innovatiivisimmista teknologioista on sen kiinteän olomuodon X-band-tutka, joka hyödyntää FMCW-tekniikkaa. Tämä B&G:n laajakaistatutkateknologia lähettää jatkuvaa lähetysaaltoa, jonka lineaarinen taajuus kasvaa ja joka säilyttää taajuutensa liikkuessaan ja heijastuu takaisin mistä tahansa kohteesta. Samaan aikaan lähetin jatkaa kasvavan taajuuden lähettämistä. Tämän perusteella lasketaan tarkka "lentoaika" ja kohteen etäisyys. Saatavilla myös SVB:ltä - uusi Broadband 4G™ -tutka, joka keksii uudelleen tavan, jolla nautit navigoinnista vesillä. Siinä on muun muassa seuraavat ominaisuudet: säteen terävöitys, kahden kantaman tutka, kohteiden erottelun valvonta sekä suurnopeustila. Jos tarvitset teknistä neuvontaa mistä tahansa B&G:n tuotteesta, älä epäröi ottaa yhteyttä SVB:n tiimiin.