Miesten purjehdus fleecetakit

Suodatin takaisin
Arviot
Valmistaja
Hintaluokka
Saatavuus
 
Materiaali
Vaatekoko
Väri
Sukupuoli
Ulkotaskujen lukumäärä
Huppu
Rinnan ympärysmitta
cm
Kaikki suodattimet
Tiesitkö, että fleece varastoi lämpöä ja siirtää kosteutta optimaalisesti? Oikean fleece-välikerroksen valinta on ratkaisevan tärkeää, ja siksi SVB:ltä löydät seuraavalle reissullesi oikeat toiminnallisesta fleecestä valmistetut vaatteet. Olitpa sitten vesillä purjehtimassa, vuorikiipeilemässä tai viettämässä aikaa ulkona kylmällä säällä, fleecetakkia voi käyttää monissa aktiviteeteissa ympäri vuoden. Haluatko ostaa oikean miesten fleecetakin purjehdustakiksi välikerrokseksi tai varustautua uutta seikkailua varten? SVB tarjoaa sinulle laadukkaita ja toimivia fleecevaatteita eri väreissä, joiden tulisi olla olennainen osa jokaisen purjehtijan vaatekaappia.

Miesten purjehdus fleecetakit

- Fleece: vahva mutta kevyt vaatetus merellä -

Etkö pidä klassisesta ja haluat mieluummin jotain toiminnallisempaa ja tyylikkäämpää? Selaa sitten fleecetakkivalikoimaamme. Pohjakerroksena, välikerroksena tai hieman viileämpinä purjehduspäivinä. Onko mitään miellyttävämpää kuin mukava, kotoisa ja hengittävä miesten fleecetakki? Fleece on tyypillinen tekninen monitoimitakki ja synteettinen vaihtoehto lämpimille luonnonkankaille.

Vuonna 1979 tehty hieno keksintö, veluurikangas lupaa kestävyyttä ja hyvää lämmöneristävyyttä sekä hyvää hengittävyyttä - fleecetakki ei ole vain loistava vaate ulkoiluun ja purjehdukseen, sillä se sopii mainiosti myös kylmempään tai tuulisempaan arkeen. Vaikka alkaisitkin hikoilla ja takki kostuisi, kosteus pääsee poistumaan tehokkaasti, ja fleecetakki antaa lämpöä aiheuttamatta lämpökertymää sisälle.


Jos ulkona on vielä liian kylmä pelkän paidan käyttämiseen, fleecetakit voivat antaa sinulle lämpöä sekä urheiluun että arkeen. Tarkoitamme siis, että fleeceä, ulkoilumaailman supertähteä, voi käyttää ympäri vuoden. On kuitenkin tärkeää valita tarpeisiisi sopiva fleecetakki.

Synteettisellä kankaalla on monia loistavia ominaisuuksia:

- Vettä hylkivä ja nopeasti kuivuva (mutta ei vedenpitävä!).

- Viihtyisä ja pehmeä

- Kestävä ja kestävä

- Lähes rypistymätön

- Joustava

- Jotkut fleecetakit on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesteristä!

Minkälainen miesten fleecetakki minun pitäisi ostaa purjehdusta varten?

Oikean fleecetakin löytämiseksi miehillä on valinnanvaraa. Takkeja on saatavana vetoketjuilla ja vaihtelevalla määrällä taskuja, mikä voi olla valinnassa huomioon otettava tekijä. Tarvitsetko fleecetakin, jossa on huppu, vai onko purjehdustakki ja -öljytakki hyvin varusteltu tällä osastolla? Miten fleecetakki voi täydentää purjehdusvaatteita ja ulkoiluvaatetusta?

Istuvuus, onko se väljä vai vartaloa myötäilevä, riippuu luonnollisesti henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Löysä istuvuus ja joustavat fleecetakit tarjoavat enemmän liikkumisvapautta ja ovat hyviä valintoja lämpimämmissä ilmastoissa, kun taas tiukempi istuvuus estää sinua palelemasta liikaa. Kylmemmillä alueilla, märissä olosuhteissa tai jos olet erityisen herkkä kylmälle, suositellaan tiukempaa istuvuutta kuin mihin olet tottunut maalla. Kevyet ja keskiraskaat fleecetakit ovat oikea valinta purjehdukseen, jotta et hikoile liikaa purjehduksen aikana ja voit johtaa riittävästi lämpöä ja kosteutta ulos. Paksu fleece voi estää liikkumisen, jos aiot olla aktiivisempi päällä ollessasi.

Lisää purjehdusvaatteita ja sopivia asusteita

Onko purjehduksen matkalaukussasi vielä tilaa seuraavaa matkaa varten tai etsitkö oikeaa laukkua, jossa voit kuljettaa purjehdusvaatteita ja ulkoiluvaatteita? Tai tarvitsetko nyt oikean miesten purjehdustakin ja siihen sopivat miesten toiminnalliset alusvaatteet täydentämään välikerrosta? SVB tarjoaa sinulle erilaisia tunnettujen valmistajien ja laadukkaita purjehdusvaatekokonaisuuksia miehille, vankat miesten venekengät ja erilaisia purjehdushattuja ja päähineitä purjehdukseen joka säähän monissa muissa purjehdusvaatekategorian osioissa.

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (153.235)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Jaakko P. osoitteessa 05.04.2024

Sain täsmälleen sen osan, minkä tarvitsin.

Käyttäjäprofiilin kuvake

Juhana K. osoitteessa 21.03.2024

Kaikki toimi hyvin

Käyttäjäprofiilin kuvake

Kari V. osoitteessa 18.03.2024

Nopea toimitus