Veneiden pumput

Tämän luokan tuotemerkit

Logo JOHNSON PUMP
SPX Flow Technology (entinen Johnson Pump) on kehittänyt, valmistanut ja myynyt pumppuja ja lisävarusteita teollisuuden ja merenkulun sovelluksiin vuodesta 1968 lähtien. SPX Flow Technologyn insinöörit testaavat jatkuvasti uusia materiaaleja, optimoivat erityyppisiä pumppuja(uppopumppu, pilssipumppu, kiertovesipumppu jne.) ja ottavat käyttöön uusia tuloksia. Tutkimus- ja kehitystyön tulokset sisällytetään jatkuvasti valmistusprosessiin ISO 9001 -laatustandardin mukaisesti. SPX Flow Technology edustaa taloudellista elinkaarta, sillä pumpun on tarkoitus tarjota sinulle erinomaista palvelua aluksella pitkään oston jälkeen ihanteellisen varaosapalvelun ja huollon ansiosta.
Tutustu kaikkiin JOHNSON PUMP tuotteisiin nyt
Logo WHALE
Whale - Nimi pumppu-, lämmitys- ja vesijärjestelmille sekä asennustarvikkeille, joita käytetään urheiluveneissä, asuntovaunuissa ja harrastusalalla. Erilaiset Whale-tuotteet, kuten TWIST-kannen suihku, ovat saaneet viime vuosina alan innovaatiopalkintoja. Whale työskentelee tulevaisuuteen suuntautuneesti ja innovatiivisesti - 27 suunnittelijan ja insinöörin tiimi käyttää uusimpia tuotantotekniikoita kehittäessään innovaatioita kaikkiin tuotesegmentteihin. Viimeisten kolmen vuoden aikana Whale on hakenut 15 mallipatenttia. Whale-yritys sijaitsee Pohjois-Irlannissa.
Tutustu kaikkiin WHALE tuotteisiin nyt
Logo JABSCO
Jabsco valmistaa tuotteita vapaa-ajan ja merenkulun käyttöön. Näihin kuuluvat pumput ja suodattimet, käymälät, saniteettitarvikkeet, makean veden ja viemärin järjestelmät sekä laitteet. Jabsco keksi myös joustavan juoksupyöräpumpun yli 60 vuotta sitten. Tarvitsetko uuden WC-kannen Jabsco-venekäymälääsi tai onko Jabsco-venekäymälässäsi oleva takaiskuventtiili viallinen? Käytä varaosahakemistoamme oikean varaosan löytämiseksi Jabsco-laivakäymälääsi! Varaosien etsijä Jabsco-käymälöihin tarkoitettuihin varaosiin
Tutustu kaikkiin JABSCO tuotteisiin nyt
Logo MARCO
MARCO spa perustettiin vuonna 1970 italialaisen Giovanni Marco Franceschinin toimesta. Yritys kehittää sähkötorvia, ilmatorvia, sertifioituja merkinantolaitteita ja korkealuokkaisia pumppuja. Yli 8 000 neliömetrin tuotantopinta-alalla valmistetaan torvia veneisiin, autoihin ja kuorma-autoihin sekä pumppuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutkimus ja kehitys ovat yritykselle yhtä tärkeitä Castenedolossa (Italia) sijaitsevassa pääkonttorissa, jonne on asennettu kaikuhuone, tärinäpenkki, spektrometri ja muita laitteita parempilaatuisten tuotteiden suunnittelua varten. MARCO-tuotteita myydään yli 80 maassa maailmanlaajuisesti, ja SVB tarjoaa laajan valikoiman meritorvia, elektronisia merkinantolaitteita ja pumppuja.
Tutustu kaikkiin MARCO tuotteisiin nyt
Logo OCEAN TECHNOLOGIES
Haluaisitko asentaa uuden käymälän tai muuntaa manuaalisen WC:si? Onko käymäläjärjestelmäsi vanhentunut, korjauksen tarpeessa tai onko se rakennettu edellisen omistajan eikä sinun vaatimustesi mukaan? Ocean technologies voi tarjota tähän ratkaisuja. Yritys kehittää ja valmistaa korkealaatuisia saniteettituotteita merenkulkualalle. Manuaalisia laivakäymälöitä, sähköisiä laivakäymälöitä tai muunnossarjoja ja sopivia pumppuja on valmistettu yli 30 vuoden ajan Isola Del Cantonessa, pienessä italialaisessa kaupungissa, joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Genovasta. Laadukkaiden merenkulkualan laitteiden vaatimusten täyttämiseksi tuotanto tapahtuu ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän mukaisesti, ja monilla tuotteilla on myös italialainen R.I.N.A.-hyväksyntä tai ne ovat SOLAS-säännösten mukaisia.
Tutustu kaikkiin OCEAN TECHNOLOGIES tuotteisiin nyt
Pumpuilla on tärkeä rooli laivalla monilla eri aloilla, olipa kyse sitten vedentoimituksesta tai vedenpoistosta. Mitä suuremmasta veneestä on kyse, mitä pidempi matka on takana tai mitä mukavampaa elämä aluksella on, sitä tärkeämpää on, että pumput ovat luotettavia. SVB tarjoaa laajan valikoiman pumppuja veneilyn eri käyttötarkoituksiin ja vaatimuksiin. Makean veden pumput, huuhtelupumput, pilssipumput, upotettavat pilssipumput, jätepumput ja paljon muuta. Manuaalisia ja sähköisiä pumppuja tunnetuilta valmistajilta, kuten Johnson Pump ja Whale. Saatavilla on myös tärkeitä tuotteita ja lisävarusteita , kuten juoksupyöriä ja kytkimiä. Lisätietoja Pumput...
Pumput

Pumps for boats

Our videos

YouTube-video

Pumps can make life on board easier in a wide variety of areas, for safety & comfort both below deck & above! They are used to pump water for use on board and to remove unwanted water.

Pumping water away
Water can sometimes accumulate in the boat for a variety of reasons, be it through rain, a leak or a valve that isn't properly sealed. To pump it out as quickly as possible, a range of pumps exists that make it easier to remove water from bilges or wet areas. You can find a selection of bilge pumps, & submersible pumps in our online shop.

Supplying & using water
For moving water on board, special pumps can be used for different purposes, e.g. in supplying freshwater for drinking and water for use in cleaning. The SVB range has all kinds of pumps, including fresh water pumps, deck wash pumps, wastewater pumps and cooling water pumps, each with matching accessories. Make your voyage as pleasant as possible and buy the right pump for your use on board!

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (149.811)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Tiina A. osoitteessa 18.02.2024

Tilausprosessi ja toimitus suvuivat erinomaisesti. Viisi tähteä

Käyttäjäprofiilin kuvake

Mika L. osoitteessa 27.09.2023

hyvä ja nopea palvelu