Keulapotkurit ja peräsinpotkurit veneisiin

Tämän luokan tuotemerkit

Logo SIDE-POWER
SIDE-POWERin keulapotkurit takaavat luotettavan toiminnan vuosienkin jälkeen. Materiaalien, lisävarusteiden ja palvelujen korkea taso on vakuuttanut jo useita kymmeniä tuhansia asiakkaita, mukaan lukien monet tunnetut alkuperäiset laitevalmistajat. Jo vakiovarusteisiin kuuluu monia harkittuja yksityiskohtia, kuten reilun kokoinen sähkömoottori, jossa on lämpösuojaus, melua aiheuttava Q-potkuri, jossa on paljon tehoa, galvaaninen eristys moottorin ja voimansiirron välillä, elektroninen viive työntövoiman suunnan äkillisessä muutoksessa, kytkentäpaneeli, jossa on aikaohjattu poiskytkentä, ja valmiiksi kaapeloidut ohjauskaapelit.
Tutustu kaikkiin SIDE-POWER tuotteisiin nyt
Logo VETUS
VETUS on huviveneiden ja pienten kauppa-alusten laivamoottoreiden, generaattoreiden ja teknisten laitteiden kehittäjä, valmistaja ja kaupallinen yritys. Yrityksen perusti vuonna 1964 hollantilainen William Henry den Ouden.
Tutustu kaikkiin VETUS tuotteisiin nyt
Logo QUICK
QUICK Nautical Equipment - Valmistettu Italiassa vuodesta 1992 lähtien Vuonna 1996 QUICK toi markkinoille ensimmäisen ARIES-vetolaitteen. Nykyään SVB tarjoaa laajan valikoiman erilaisia QUICK-vetolaitteita, joissa on erilaisia ominaisuuksia. Vuodesta 1998 lähtien QUICKin valikoimaan on lisätty kuumavesikattiloita ja lämmityselementtejä eri määriä, minkä jälkeen siihen on lisätty keulapotkureita ja sähköjärjestelmiä, kuten akkulatureita tai kaukosäätimiä. Vinssiä, keulapotkuria, kölihydrauliikkaa ja kulkuväylää voidaan ohjata käytännöllisellä käsikaukosäätimellä.
Tutustu kaikkiin QUICK tuotteisiin nyt
Logo LEWMAR
Lewmar on kehittänyt innovatiivisia ja luotettavia merenkulkutuotteita vuodesta 1946 lähtien, jotta voit nauttia stressittömästä ajasta vesillä. Lewmar tarjoaa laajan ankkuri- ja vinssi-, luukku- ja luukkuvalaisin-, vinssi- ja laitteistovalikoimansa ansiosta täydellisiä ratkaisuja niin pienille vuokraveneille kuin megajahdeillekin. Tuotanto tapahtuu Lewmarin omissa tuotantolaitoksissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä on kaikkien Lewmarin tuotteiden korkean laatustandardin perusta.
Tutustu kaikkiin LEWMAR tuotteisiin nyt
Miksi keulapotkuri/peräpotkuri? Manööverien aikana, kun alus on lähes paikallaan, aluksen hallinta on melko heikkoa, erityisesti tuulisissa olosuhteissa. Keulapotkurit/peräpotkurit ovat sähkökäyttöisiä radiaalipotkureita, joiden avulla alus voi liikkua sivusuunnassa. Yksinkertainen napin painallus liikuttaa keulaa joko paapuurin tai tyyrpuurin suuntaan. Lisätietoja Keulapotkurit ja perän ohjauspotkurit...
Keulapotkurit ja perän ohjauspotkurit

Keulapotkurit ja perän ohjauspotkurit

- Helppo manöövrointi napin painalluksella -

Ohjauspotkurin asennus ja kokoonpano

Aluksen peräsivua voidaan siirtää sivusuunnassa pääasiassa lisäämällä perän ohjauspotkuri, joka on saatavana pyynnöstä. Autamme mielellämme sinua valitsemaan veneeseesi sopivan keulapotkurin. Asiaa koskevat laskelmat ovat saatavilla.

Mikä vaikuttaa työntövoimaan?

Nimellinen määritetty työntövoima voidaan saavuttaa vain optimaalisissa olosuhteissa.
Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa työntövoimaan:
- Moottorin alhainen jännite
- Putkitunnelia ei ole liitetty kunnolla aluksen runkoon
- Putkitunnelin aukot on kiinnitetty tangoilla tai ritilöillä.

Asenna keulapotkurit siten, että ne ovat aina helposti käytettävissä.

Kaikki tuotemerkit Keulapotkurit ja perän ohjauspotkurit

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (149.824)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Tiina A. osoitteessa 18.02.2024

Tilausprosessi ja toimitus suvuivat erinomaisesti. Viisi tähteä

Käyttäjäprofiilin kuvake

Mika L. osoitteessa 27.09.2023

hyvä ja nopea palvelu