Bavaria
bavaria Logo
BAVARIA YACHTS - 100% Made in Germany. BAVARIA YACHTS on yksi maailman moderneimmista purje- ja moottorijahtien valmistajista. BAVARIA-jahti on useiden komponenttien täydellisen yhdistelmän tulos. Sen ytimessä on kattava veneenrakennusosaaminen, insinööritaito ja suunnittelu. Parhaiden materiaalien, parhaiden laitteiden, parhaan käsityötaidon ja omistautuneiden työntekijöiden avulla luodaan jotakin, joka tekee jokaisesta BAVARIAsta purjehduksen ilon.
BAVARIAn tukipyyntöihin käytä yhteydenottolomaketta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen bavaria@svb.de.

Bavaria Purje- ja moottorijahtien varaosat

Tervetuloa BAVARIAn maailmaan

Monipuolinen osaaminen!

Markkinajohtajien BAVARIAn ja SVB:n yksinoikeudellinen kumppanuus.

BAVARIAssa yhdistyvät veneenrakennuksen perinteet, saksalainen insinööritaito ja kyky valmistaa nykyaikaisia jahteja, joissa kiinnitetään erityistä huomiota yksityiskohtiin ja laatuun. Jokainen BAVARIA rakennetaan käyttäen monimutkaista yhdistelmää ylivoimaisia materiaaleja ja korkealaatuisia varusteita keulasta perään. BAVARIA- jahdit on suunniteltu merellistä elämäntapaa silmällä pitäen!
SVB:llä on yli 140 työntekijää, noin 35 000 innovatiivista vesiurheilutuotetta ja yli 35 vuoden kokemus. SVB edustaa teknisten laitteiden ja vesiurheilutarvikkeiden asiantuntemusta sekä nopeaa toimitusta purjehtijoille, rahtaajille ja vesiurheiluyrityksille maailmanlaajuisesti. SVB:ssä vesiurheilun harrastajat saavat teknistä neuvontaa kuudella eri kielellä verkossa, henkilökohtaisesti ja puhelimitse.

Aaidot BAVARIA-varaosat takaavat, että jahtisi pysyy alkuperäisenä. Siksi oikeat varusteet, joissa on aitoja osia, ovat ensisijaisen tärkeitä. Alkuperäiset BAVARIA-varaosat ovat olennainen osa jahtisi arvon säilyttämistä, ja ne takaavat parhaan sopivuuden, toimivuuden ja optimaalisen turvallisuuden aluksella. Löydä alkuperäinen varaosa - olipa kyseessä sitten BAVARIA-purje- tai moottorijahti.

  • Alkuperäiset BAVARIA-varaosat
  • Yksinomainen yhteistyö
  • Löydä varaosat helposti
  • Aidot telakan osat

BAVARIA-tukilomake

Täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Numerosi auttaa meitä käsittelemään pyyntösi nopeammin