LOWRANCE
LOWRANCE Logo
Lowrance - kalastuksen vallankumous. Lowrance on jo yli 50 vuoden ajan ollut yksi maailman johtavista nimistä merenkulun elektronisten laitteiden kehittämisessä.

ActiveTarget® 2:n avulla voit tutustua kaikuluotaintekniikan uuteen maailmaan!

ActiveTarget® 2 Live Sonar

ActiveTarget® 2:n avulla saat selkeimmät live action -kuvat ja kalanetsinnän seuraavan tason aluksella! HDS® Pro Live -luotaimen lisänäytön avulla sinulla on aina täydellinen yleiskuva. ActiveTarget® 2 tarjoaa vangitsevan elävän vedenalaisen elämyksen, jossa kalat ja rakenteet erottuvat erinomaisella tarkkuudella. Seuraa kaikkia liikkeitä ja koko ympäristöäsi yhdellä silmäyksellä. Toimintasyöte tarjoaa sulavia, reaaliaikaisia kuvia, ja voit nähdä kaukana olevat kuvat yksityiskohtaisemmin kuin koskaan ennen. ActiveTarget® 2 on ihanteellinen kumppani tulevalle kalastus- tai risteilymatkallesi lukuisten näkymiensä, kuten eteenpäin, alaspäin ja partionäkymä, sekä yksinkertaisen asennuksen ja monipuolisten asennusvaihtoehtojen ansiosta.

Vuonna 1957 Darrell Lowrance perusti LOWRANCE-yhtiön ja esitteli ensimmäisen kannettavan kalanetsintälaitteen kalastajille Yhdysvalloissa. Nopeasti tästä laitteesta tuli amerikkalaisille kalastajille "taikalaatikko", joka muutti heidän kalastustottumuksensa täysin. Tämän vallankumouksellisen keksinnön jälkeen Lowrance on kehittänyt laajan tuotevalikoiman edistyksellisiä mutta silti kohtuuhintaisia ja helppokäyttöisiä kalanetsintälaitteita, yhdistettyjä kalanetsintälaitteita / GPS-laitteita ja GPS+WAAS- karttaplottereita. LOWRANCE on yksi markkinoidensa johtavista tuotemerkeistä. Yksi merkittävä syy menestykseen on sen tuotevalikoiman monipuolistaminen. Nykyään Lowrance suunnittelee tuotteita, jotka tarjoavat käyttäjälle erittäin suorituskykyisiä ominaisuuksia erittäin kilpailukykyiseen hintaan.