Merenkulun kiikarit

Suodatin takaisin
Arviot
Valmistaja
Hintaluokka
Saatavuus
 
Luokka
Elektroninen kuvanvakain
Integroitu kompassi
Korkeus
mm
Leveys
mm
Suurennus
Vedenpitävä
Syvyys
mm
Kaikki suodattimet

Laukut & hihnat

Merikiikarit, jotka on ehdottomasti oltava aluksella! On tärkeää, että sinulla on hyvä näköyhteys veteen, erityisesti pitkillä risteilyillä. Kiikarit ovat korvaamattomia, kun on kyse kelluvien kohteiden ja poijujen paikantamisesta vedessä. Meiltä voit ostaa Fujinonin ja SEATECin kiikarit. Kiikarioppaaseen " Lisätietoja Kiikarit...
7x50-kiikarit ovat olleet merimiesten suosiossa jo vuosikymmeniä. Niissä on kiinteä seitsenkertainen suurennos ja linssin halkaisija on noin 50 millimetriä, mikä tekee niistä erittäin valovoimaisia. Nykyään on saatavana myös suuremmalla tai muuttuvalla suurennoksella varustettuja merioptiikoita, jotka on varustettu elektronisella kuvanvakaimella.

Yleisesti ottaen mitä kalliimpi kiikari on, sitä parempi se on. Alle 500 eurolla on vaikea saada parasta optista suorituskykyä ja vankkaa mekanismia, joka kestää myös kosteutta, kylmyyttä ja kuumuutta pitkällä aikavälillä. Tämä on nähty kerta toisensa jälkeen YACHT:n testeissä.
Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman kiikareita, yönäkölaitteita, lämpökameroita sekä kiikaripidikkeitä, laukkuja, kelluvia kaulahihnoja monilta eri valmistajilta, kuten SEATEC, Fujinon, Bresser, Minox ja Steiner.

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (149.812)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Tiina A. osoitteessa 18.02.2024

Tilausprosessi ja toimitus suvuivat erinomaisesti. Viisi tähteä

Käyttäjäprofiilin kuvake

Mika L. osoitteessa 27.09.2023

hyvä ja nopea palvelu