Raymarine
Raymarine Logo
Raymarine - Merenkulun asiantuntijat. Yli 30 vuoden kokemus huviveneiden elektroniikan, erityisesti merenkulun navigointijärjestelmien ja autopilottien, kehittämisestä ja valmistuksesta antaa Raymarinelle innovatiivista teknologiaa yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun.

Uskomaton käyttäjäystävällisyys, vankka suunnittelu
ja tiedot, joihin voit aina luottaa.

Raymarinen tuotteet ovat enemmän kuin pelkkiä veneilytarvikkeita; niillä on tärkeä rooli merestä innostuneiden ihmisten elämässä. Jokainen päivä vesillä on tunteikas matka, joka muistuttaa meitä siitä, miten tärkeää on, että veneessä on luotettavia tuotteita. Raymarine luo huipputeknologiaa, joka auttaa meitä toteuttamaan unelmamme ja elämään seikkailujamme merellä, jopa vaikeimmissa olosuhteissa. Raymarinen tuotteisiin luottavat kaikki purjehtijoista kalastajiin.

SVB:stä löydät RAYMARINE-monitoiminäytöt eri kokoisina ja eri sarjoissa, mutta myös uusimmat digitaaliset tutka-antennit tai kaikkien RAYMARINE-laitteiden varusteet ja varaosat. Sen varmistamiseksi, että kaikki Raymarinen laitteet toimivat luotettavasti ja tarkasti myös epäsuotuisissa ympäristöolosuhteissa, ne testataan kovimmissa olosuhteissa RAYMARINEn omassa testilaboratoriossa. Kaikkia laitteita ravistellaan, tulvitetaan ja altistetaan äärimmäiselle kuumuudelle ja kylmyydelle. Vasta kun testattu laite vastaa Raymarinen korkeita standardeja, se soveltuu myös käyttäjien korkeisiin vaatimuksiin. SVB:n tiimi auttaa sinua mielellään kaikissa Raymarine-kyselyissä.