Simrad
Simrad Logo
Simrad Yachting on yksi suurimmista merielektroniikka-alan yrityksistä. Tuotemerkin nimi tulee sanoista Robertson, Simonsen Radio ja Shipmate. Yrityksen tarina alkoi toisen maailmansodan jälkeen, jolloin valmistettiin ensimmäiset VHF-radiot, ja nykyään tuotevalikoima on laajentunut autopilotteihin ja karttaplottereihin. Maailman nopeimmat kilpa-alukset on varustettu Simradin tuotteilla.

Tutustu NSX™-sarjaan! - Tutustu nyt

NSX™ - Käyttäjäystävällinen ja älykäs karttaplotterisi, jossa on kalanetsintälaite.

SIMRADin älykäs ja täysin mukautettava NSX™ on karttaplotterin päivitys kaikenkokoisille veneille. C-MAP®-tuki takaa turvallisen ja luotettavan navigoinnin ja täydellisen yhteensopivuuden kaikuluotain-, tutka- ja autopilottijärjestelmien kanssa. Voit järjestää navigointinäytön ja täysin mukautettavan kojelaudan vetämällä ja pudottamalla. Löydät aina oikean kurssin luotettavien navigointitietojen ja parannettujen päivä- ja yötilojen avulla. SIMRADin NSX™-mallisto on erinomainen valinta kaikille niille, jotka etsivät nykyaikaista, tehokasta ja erittäin käyttäjäystävällistä navigointiratkaisua.

NSX™-sarja

Menestystarina alkoi vuonna 1946, kun Thor Leif Robertson alkoi kunnostaa VHF-järjestelmiä kalastusaluksiin. Pian sen jälkeen Simrad pystyi valmistamaan radiolähettimiä, radiokompasseja ja kurssilaskimia. Toinen merkkipaalu oli AP100-autopilotti, jota pidetään edelleen nykyisten kehittyneiden autopilottien edelläkävijänä. Simradin toiminta perustuu edelleen samaan yksinkertaiseen filosofiaan: Ensin ymmärretään asiakkaan tarpeet ja sitten siirretään omaa kokemusta ja teknologiaa asiakkaille. Perinteiden ja kokemuksen ohella Simrad tarjoaa nykyään markkinoiden parhaat ja innovatiivisimmat järjestelmät. Älykkäitä ratkaisuja kaikkiin aluksiin Simrad Yachting tarjoaa laajan tuotevalikoiman - olipa kyse VHF-radiojärjestelmistä, autopiloteista, mittalaitteista, plottereista tai kaikuluotaimista, heillä on juuri sitä, mitä tarvitset. Sekä purje- että moottorijahdit ovat yhteensopivia Simradin tuotteiden kanssa.

Simrad TP10 -autopilotti on myrskytestattu, poikkeuksellisen tehokas ja erittäin luotettava kaikissa tilanteissa. Laitteen kyky ohjata itse itseään purjehduksen aikana takaa suuren mukavuuden. Suurempiin aluksiin TP22 (pituus enintään 11 m) ja TP32 (pituus enintään 12 m) ovat parhaita ratkaisuja. Simradin VHF-radiopuhelimilla olet aina ajan tasalla teknologian suhteen. RS35:n kaltaisissa VHF-järjestelmissä on sisäänrakennettu kaksikanavainen AIS-vastaanotin. HS35 on ihanteellinen täydennys vapaaseen liikkumiseen aluksella. RS35 on suunniteltu myös vilkkaasti liikennöidyille alueille ja satamiin - optimaalisen ja luotettavan turvallisuuden takaamiseksi aluksella. Kaikki Simradin VHF-laitteet ovat kompakteja ja vedenpitäviä.Simrad on suunnitellut koko elektroniikkavalikoimansa täydentämään kaikentyyppisiä aluksia. NSS- ja NSE-sarjat ovat tuoneet Simradin navigointielektroniikan osalta kauas eteenpäin. NSS evo2-sarja on uusi tulokas markkinoilla. Sarjassa on yhdistetty muotoilu ja uusin tekniikka yhdeksi monitoimilaitteeksi. Saatavilla on myös näytöt, kuten IS40 ja IS20, jotka näyttävät käyttäjälle tärkeimmät tiedot, kuten: syvyyden, veneen nopeuden, tuulen nopeuden ja paljon muuta.