Gill
Gill Logo

GILL marine on kasvanut teknisten purjehdusvaatteiden laatumerkiksi vuonna 1975 tapahtuneesta perustamisestaan lähtien. GILLin purjehdustakit, purjehdushousut ja purjehduskäsineet ovat sekä vesiurheilun harrastajien että purjehduksen ammattilaisten suosiossa. Maailman johtava merenkulkuvaatemerkki tuo GILL-purjehdusvaatteisiinsa tasapainon suorituskyvyn ja suojan välillä. Tutustu GILL OS1-, OS2- ja OS3-vaatesarjoihin sekä niihin sopiviin lisävarusteisiin.

OS1 Jacket

Ocean

4-kerroksinen kangas

Tinkimätön suoja kaikille, jotka altistuvat kovimmillekin meriolosuhteille. OS1 tarjoaa purjehtijoille kestävät, vedenpitävät, hengittävät ja täysin teipatut saumat, jotka suojaavat vaativissa meriolosuhteissa.

Teknologia:
Vedenpitävä, hengittävä, korkean suorituskyvyn 4-kerroksinen kangas, jossa on korkea kulutuskestävyys ja täysin teipatut saumat täydellisen säänkestävyyden takaamiseksi.

OS2 Jacket

Offshore

2-kerroksinen kangas

Täydellinen sekä päiväretkille että pitkiin regatta-ajoihin. Kaksikerroksinen laminoitu, hengittävä materiaali suojaa erinomaisesti tuulelta ja vedeltä.

Teknologia:
Kaksikerroksinen laminoitu, hengittävä kangas. Täysin liimatut saumat vedenpitävää tiivistystä varten. Laminoitu kangasteknologia, jossa on kosteudenhallinta ja kestävä vettähylkivä kyllästys.

OS3 Jacket

Rannikko

2-kerroksinen materiaali

Gillin erittäin hengittävässä ja kevyessä Coastal OS3 -sarjassa on kaksi kerrosta kangasta, jotka suojaavat tuulelta ja vedeltä.

Teknologia:
Kaksikerroksinen päällystetty kangas, jossa on pitkäkestoinen, vettä hylkivä vaikutus. Täysin teipatut saumat tiiviyden takaamiseksi. Imukykyinen, nopeasti kuivuva vuori.

GILL - Kilpailusarja

Race pitkähihaiset paidat

Race pitkähihaiset paidat

Erittäin kevyt, erittäin hengittävä ja kosteutta imevä. T-paidat pitävät sinut viileänä ja kuivana myös äärimmäisissä olosuhteissa. Litteät lukitut tikkaukset ja Reglan-hihat lisäävät käyttömukavuutta. Lisäksi tekninen kangas tarjoaa luotettavan UV-suojan - ei vain vedessä.

Race pitkähihainen paita Race Shortsit

Kilpa letku ja shortsit

Hopean tai grafiitin väriset Race-housut tai -shortsit tarjoavat luotettavan 50+ UV-suojan. Nylon-tactel-kankaassa on vettähylkivä viimeistely.

GILL - Maailman johtava purjehduskäsineiden valmistaja

Ehdottoman luotettava

GILL on maailman johtava purjehduskäsineiden tuotemerkki. Maine, joka on ansaittu jatkuvalla tutkimuksella, kehityksellä ja uusien purjehduskäsineiden lanseeraamisella vuosi toisensa jälkeen, jotka vakuuttavat materiaalilla, muotoilulla ja poikkeuksellisella istuvuudella.

Ulkomateriaali - Kalvo - Eristys - Sisävuori

GILLin käsineet antavat paremman otteen ja suojaavat käsiäsi. Etsitpä sitten GILLin purjehduskäsineitä miehille tai naisille, oikealla valikoimalla unisex-käsineitä GILL antaa sinulle mahdollisuuden pitää otetta kaikesta.

Tutustu nyt
Purjehduskäsine

GILL - Vesiurheilutarvikkeet

Vesiurheiluaurinkolasit GILLiltä

Vesiurheiluaurinkolasit GILLiltä

Suihku ja merivesi, äärimmäiset heijastukset ja jatkuvasti muuttuvat valaistusolosuhteet - veneilijöiden lasien ja rannalla harrastettavien urheilulasien on kestettävä monia haasteita, jotta ne takaavat hyvän näkyvyyden.

GILLin tekniset aurinkolasit on suunniteltu erityisesti vesillä käytettäviksi, ja niissä on erityiset suodattimet, pinnoitteet ja ominaisuudet, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen suojan ja mukavuuden.

Auta pieniä purjehtijoita suojaamaan silmiään: Osta GILLin aurinkolasit lapsille nyt!

GILL-purjehduslippikset ja -hatut

Tuuli, kylmyys, sade, roiskeet, aurinko, kuumuus - kaikki elementit vaikuttavat päähämme, kun olemme vesillä. GILLin hatut ja lippikset suojaavat päätä ja kasvoja ja pitävät ne lämpiminä. GILL tarjoaa vedenpitäviä, heijastavia, kelluvia ja UV-suojattuja hattuja ja lippiksiä, joiden avulla voit pärjätä missä tahansa.

Tutustu nyt
GILL-purjehduslippikset ja -hatut
Englantilaisen GILL-merkin alkuperä juontaa juurensa yhden purjehtijan intohimosta vesiurheilua kohtaan. 70-luvun puolivälissä, kun vesiurheiluun erikoistuneita vaatteita ei ollut juuri lainkaan saatavilla, opiskelija Nick Gill päätti tehdä oman siirtonsa markkinoille. Hän laati liiketoimintasuunnitelman ja alkoi valmistaa ja myydä teknisesti korkeatasoisia purjehdusvaatteita. Jokainen vaate suunniteltiin sillä lähtökohdalla, että se tukisi vesiurheilun harrastajien suorituskykyä vesillä. GILL vakiinnutti nopeasti asemansa innovatiivisena tuotemerkkinä, jonka hinnat ovat kohtuulliset. Nykyään heidän vaatteitaan, varusteitaan ja lisävarusteitaan voi käyttää kaikenlaisissa vesiurheilulajeissa, niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin. Edistääkseen ja varmistaakseen sosiaalisen vastuun ja ympäristön kestävyyden GILL Marine tekee yhteistyötä yksinomaan sellaisten yritysten kanssa, jotka arvostavat turvallisia ja eettisiä työoloja ja pyrkivät samalla minimoimaan ympäristövaikutuksensa. GILL-purjehdusvaatteiden kanssa olet tullut oikeaan paikkaan. SVB:ltä voit ostaa GILL-purjehdusvaatteet edullisesti. Missä ikinä oletkin, osta GILLin tuotteita SVB:n myymälästä ja me toimitamme ne kotisatamaasi! Käytä GILL-vaatteita purjehtiessasi tai monissa muissa aktiviteeteissa vesillä. SVB:n tiimi auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivan GILL-tuotteen. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.