Seatec
Seatec Logo
SEATEC - valitse laatu edulliseen hintaan. SVB:n oma tuotemerkki SEATEC perustettiin vuonna 1998 tarjoamaan ratkaisu vesiurheilun harrastajien toiveisiin - tarjota laadukkaita tuotteita lyömättömään hintaan.

SEATEC CS2 COASTAL -takki - Tutustu nyt

Valmistettu pehmeästä 2-kerroksisesta nylonmateriaalista, jossa on MPU-pinnoite.

Uusi SEATEC CS2 COASTAL -takki on tarkoitettu rannikkoalueilla purjehtimiseen, ja se on valmistettu pehmeästä 2-kerroksisesta nylonmateriaalista, jossa on MPU-pinnoite. Se on täysin hengittävä, siinä on täysin liimatut saumat ja se on täysin vedenpitävä. Tässä likaa kestävässä ja kovaa kulutusta kestävässä purjehdustakissa on keskikorkea, fleecevuorattu kaulus. Heijastinvärinen huppu on säädettävä ja se voidaan helposti taittaa kaulukseen, kun sitä ei käytetä. Takissa on myös 2-suuntainen vetoketju, jossa on kaksinkertainen myrskyluukku, sekä säädettävät, kaksinkertaiset käsivarren hihansuut, joissa on PU-pinnoitetut sisähihansuut. Lisäksi tässä kestävässä purjehdustakissa on kaksi vetoketjullista taskua, mukava verkkovuori tehokasta ilmanvaihtoa varten, sisätasku ja 3M™-heijastimet.

SEATEC CS2 COASTAL -takki
SEATEC CS2 COASTAL -takki

SEATECin tuotevalikoima ulottuu taittopyöristä karttaplottereihin, AIS-vastaanottimiin ja monitoiminäyttöihin. Lisäksi SVB:n laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat myös antifoulingit ja pelastusliivit. Kaikki SVB:n tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan yhdessä tunnettujen valmistajien kanssa. SEATEC BLIZZARD E-Bike -pyörän jokainen osa on tehnyt siitä todellisen laadun ja muotoilun mestariteoksen. SEATECin tuotteiden jatkuva kehittäminen takaa korkeat laatustandardit. Parhaita esimerkkejä tästä ovat NAV-6(i) ja AIS-6, joiden avulla voit navigoida turvallisesti ja erittäin tarkasti, mutta vain pienellä rahalla. Laaja valikoima tuotteita. SEATEC tarjoaa laajan valikoiman merenkulkuvälineitä: Toimivat ja säänkestävät vaatteet takaavat maksimaalisen hauskanpidon merellä. AMARA PRO -purjehdushanskat tai KLASSIKER classic -kansikenkä ovat parhaita esimerkkejä SEATECin erinomaisesta tuotevalikoimasta. SEATECilta on saatavana myös maaleja ja veneenhoitotuotteita, jotka antavat aluksellesi erityistä kiiltoa. Antifouling, polyesterihartsi ja epoksihartsi kuuluvat tähän tuoteryhmään. Turvallisuutesi on aina oltava etusijalla! Siksi olemme kehittäneet oman tuotevalikoiman turvallisuuden takaamiseksi aluksella. SEATEC tarjoaa korkeimman mahdollisen turvallisuustason houkuttelevaan hintaan. Tutustu pelastusliivivalikoimaamme, kuten: täysin automaattinen X-PRO 275 tai Classic 150N. Lisäksi pelastuslauttamme on kehitetty yhteistyössä ZODIACin kanssa avomerikäyttöön, ja ne tarjoavat optimaalisen vakauden, näkyvyyden ja pääntilan. Navigoinnin ilo on todellinen, kun nouset johonkin SEATEC-täyspainoveneistämme. Sähköasennuksia varten veneessä SEATEC-kytkinpaneelit ovat ratkaisu. Navigointi SEATECin karttaplottereilla, AIS-vastaanottimilla ja transpondereilla ei myöskään petä sinua. SEATEC ajattelee eteenpäin! Olipa kyse sitten taittopyörään sopivasta säilytyslaukusta tai ohjaustangon kantolaukusta, se sisältyy hyvin todennäköisesti SVB:n tuotevalikoimaan. Siksi SEATEC kehittää lisävarusteita kaikkiin tuotteisiinsa ja pitää varaosia varastossa. Esimerkiksi Blizzard E-Bike -pyörään on vara-itiumioniakku ja kytkinpaneeleihimme on varalaput. Kaikkia SEATEC-tuotteita voi ostaa verkkokaupastamme: svb24.com tai suoraan myymälästä Bremenissä. Tule käymään ja kokeile BLIZZARD E-Bikea tai mukavia kansikenkiä. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, autamme sinua mielellämme puhelimitse osoitteessa: +49421 57290-0 tai sähköpostitse osoitteessa: info@svb24.com Ota rohkeasti yhteyttä.