Veneiden varaosat

Tämän luokan tuotemerkit

HONDA:n logo
HONDA kehittää automoottoreiden lisäksi myös perämoottoreita merenkulkuun, ja sitä pidetään maailman suurimpana moottorivalmistajana. Yritys perustettiin vuonna 1948, ja siitä on kasvanut maailmanlaajuinen menestys. Oman teknologiansa ansiosta Hondaa pidetään nykyään nelitahtisten perämoottoreiden edelläkävijänä. Maailmanlaajuisesti luotettavuudestaan ja tehokkuudestaan tunnetut Honda-perämoottorit ovat helposti tunnistettavissa hopeisesta verhoilusta ja muista ominaisuuksista.
Tutustu kaikkiin HONDA tuotteisiin nyt
LOFRANS:n logo
LOFRANS Windlass SRL on valmistanut ankkurivinssejä 6 metrin pituisiin aluksiin ja 40 metrin pituisiin megajahteihin jo yli 35 vuoden ajan. Vuonna 1965 perustettu italialainen yritys on keskittynyt pelkästään ankkurivinssien suunnitteluun ja rakentamiseen. LOFRANS on yli 30 000 vinssin vuosituotannollaan yksi maailman suurimmista ankkurivinssien valmistajista, ja se on valmistanut enemmän vinttureita kuin yksikään muu valmistaja markkinoilla. LOFRANS on suunnitellut kaikki vinsseissä käytettävät hammaspyörät erityisesti ankkurivinssejä varten, ja ne on kohdistettu optimaalisen tehokkuuden varmistamiseksi. Samoin sähkömoottorit valmistetaan erityisesti LOFRANSia varten. Tunnettujen jahtilehtien lukuisissa testeissä LOFRANS on kerta toisensa jälkeen ollut testivoittajien joukossa erityisesti tehokkuuden ja tehon osalta. Lofransin varaosien valinta on nyt helpompaa kuin koskaan SVB Lofransin varaosahakupalvelun avulla! Lofransin varaosien etsijä
Tutustu kaikkiin LOFRANS tuotteisiin nyt
NMEA2000:n logo
NMEA 2000 on verkkojärjestelmä, joka tukee verkkoon integroitujen laitteiden välistä tiedonvaihtoa. Järjestelmään on mahdollista integroida jopa 50 navigointilaitetta, kuten karttaplotteri, GPS, autopilotti, akku ja syvyysmittari. Tietoja voidaan vaihtaa näiden eri navigointilaitteiden välillä ja valvoa tietokoneella tai älypuhelimella. NMEA 2000 on seuraaja NMEA 0183:lle, joka kehitettiin rajapintana eikä se tue verkko-ominaisuuksia.
Tutustu kaikkiin NMEA2000 tuotteisiin nyt
RAYMARINE:n logo
Raymarine - Merenkulun asiantuntijat. Raymarine tuottaa innovatiivista teknologiaa yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun, sillä sillä on yli 30 vuoden kokemus huviveneiden elektroniikan, erityisesti merenkulun navigointijärjestelmien ja autopilottien kehittämisestä ja valmistuksesta.
Tutustu kaikkiin RAYMARINE tuotteisiin nyt
Se ei voisi olla helpompaa! Kätevä SVB:n varaosien etsijä on helppo tapa löytää tarvitsemasi osat nopeasti ja ilman aikaa vievää etsimistä: Avaa vain varaosien etsijä ja valitse haluamastasi kategoriasta haluamasi tuote. Jokaisesta tuotteesta näytetään räjäytetty näkymä, joten voit valita etsimäsi osan suoraan ja sijoittaa sen ostoskoriin hiiren napsautuksella. Lisätietoja Varaosat...
Varaosat

Miten löydän veneiden osia?

- Löydä veneen osat suoraan SVB:n varaosahakupalvelun avulla: Löydä veneen varaosat muutamalla klikkauksella -

Valitse ensin luokka, johon tarvitset varaosan. Nyt näytetään valikoima valmistajia ja tuotteita, joihin verkkokaupassamme on saatavilla varaosia. Klikkaamalla mallia ja tuotetta avautuu räjäytetty näkymä, jossa näkyvät kaikki välittömästi saatavilla olevat värilliset osat. Pudotusikkunassa on lisätietoja tuotteen valinnasta.

Voit suurentaa tai pienentää kuvaa hiiren pyörän avulla tai vaihtoehtoisesti käyttää oikeassa yläkulmassa olevia kahta painiketta zoomaamiseen ja pienentämiseen. Pidä hiiren vasenta painiketta alhaalla vetääksesi. Napsauta osan ympyrää aloittaaksesi tilausprosessin tai saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Mistä löydän halpoja merenkulun varaosia?

- Miltä valmistajilta voit ostaa alkuperäisiä varaosia? -

SVB:ltä et löydä valmistajiemme käytettyjä tuotteita, vaan ainoastaan laadukkaita, uusia varaosia - verkkokauppamme ja varaosahakumme auttavat sinua ostamaan etsimäsi merenkulkualan varaosan. Laajennamme valikoimaa jatkuvasti, jotta löydät aina edulliset varaosat nopeasti ja helposti.

Etsitkö tiettyjä merkkituotteita? Meiltä voit ostaa uusia veneen varaosia HONDA-perämoottoriin, TORQUEEDO-perämoottoriin, ENO-kaasukeittimeen, MERCRUISER Z-ajoon, LOFRANS-vedinlaitteeseen, OCEAN TECHNOLOGIESiin sekä JABSCO-laivavessoihin. Toimitamme myös tarvikkeita ja osia merenkulun mittalaitesarjoihin. Klikkaa tästä löytääksesi veneen osia tuulianturiin, mastoyksiköihin, GPS- ja säävastaanottimiin ja paljon muuta veneeseen!

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (153.194)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Jaakko P. osoitteessa 05.04.2024

Sain täsmälleen sen osan, minkä tarvitsin.

Käyttäjäprofiilin kuvake

Juhana K. osoitteessa 21.03.2024

Kaikki toimi hyvin

Käyttäjäprofiilin kuvake

Kari V. osoitteessa 18.03.2024

Nopea toimitus