Tuotteen tiedot

Sopiva suojakuori iPad 2/3/4:lle. Suojakuori on tehty äärimmäisiin olosuhteisiin, ja se kestää jopa pudotukset noin 1,2 metrin korkeudesta. Suojakuori on vedenpitävä (IP68), kestävä ja iskunkestävä ja takaa täydellisen käsittelyn. Jos iPad putoaa veteen suojakuoren kanssa, se on täysin turvallinen eikä uppoa.
Näyttö on suojattu tukevalla kalvolla ja sitä voidaan käyttää kuin ilman näytönsuojaa. Kaksoispinnoitetun AR Sharpvue -objektiivin ansiosta voit ottaa valokuva- ja videotallenteita myös suojakuoren kanssa. Samoin sinun ei tarvitse ottaa iPadia pois kotelosta latausta ja synkronointia tai kuulokelähtöä varten.

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä tuotetta

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!