Syövyttävyyttä estävä pohjamaali C.I.P.

Nollaa kuvan sijainti
Sulje
Takaisin

Tuotteen tiedot

Ruosteenestopohjustusaine yksi- ja kaksikomponenttimaaleille.
OWATROL® C.I.P. on yleiskäyttöinen ruosteen sitova pohjamaali kaikille maalityypeille. Se ei liukene tai hajoa, kun siihen levitetään korkealiukoisia maaleja. Tunkeutuu ja stabiloi pinnan muodostaen kiinteän, vakaan kerroksen, johon muut maalit voivat tarttua lujasti. Pigmentointi tarjoaa lisääntyneen suojan ja täydelliset kalvonmuodostusominaisuudet. Helppokäyttöinen, ei tarvitse hioa tai hiekkapuhaltaa. Käytetään uusille tai ruostuneille pinnoille, sisä- ja ulkopinnoille.
Missä käyttää: C.I.P. (Corrosion Inhibiting Primer) suositellaan käytettäväksi kaikissa ankarissa ympäristöolosuhteissa: meri- tai trooppinen ilmasto, syövyttävät höyryt, rakennuskoneet ja painolastisäiliöt... C.I.P.:tä suositellaan erityisesti silloin, kun on tarkoitus käyttää tai on tarpeen käyttää erittäin kestävää maalia tai kaksikomponenttista pintamaalia (uretaani, epoksi, kloorikumi, synteettinen jne.).
Suositukset ennen levitystä: Ravista tai sekoita maalia hyvin ennen käyttöä ja käytön aikana. Älä laimenna. Poista kaikki irtonainen ja hilseilevä ruoste, valssihilsettä ja vanha maali takaisin ehjään pintaan käyttäen lankaharjaa tai kaavinta. Kaikkea tiukasti kiinni olevaa ruostetta ei tarvitse poistaa. Kemikaaleille (suolat, hapot, emäkset...) altistuvat pinnat on pestävä vedellä tai höyrypuhdistettava. Voimakkaasti likaantuneet pinnat on puhdistettava asianmukaisella liuottimella. Varmista ennen levitystä, että pinta on puhdas, kuiva ja että siinä ei ole öljyä, rasvaa tai muita pinnan epäpuhtauksia.
Suositukset: C.I.P.:llä hiekkapuhalletut tai ruiskublastatut pinnat eivät vaadi välitöntä pohjamaalausta; kevyt ruostepinnoite ei vaikuta sen suorituskykyyn tai lopputulokseen.
  • Peittävyys: 15 m²/l
  • levityslämpötila: +5°C - +30°C
  • kuivuminen: noin 6 tuntia
  • uudelleenpinnoitusaika: noin 72 tuntia

Asiakirjat

de-flag Todistus
.PDF, 110,10 KB
Art.-Nro.: 54512
de-flag Tietolehti
PDF, 50,38 KB
de-flag Tietolehti
.PDF, 274,83 KB
Art.-Nro.: 54512
de-flag Turvallinen tietolehti
PDF, 115,31 KB
en-flag Tietolehti
.PDF, 891,55 KB
Art.-Nro.: 54512
es-flag Tietolehti
.PDF, 1,93 MB
Art.-Nro.: 54512
fr-flag Tietolehti
.PDF, 848,42 KB
Art.-Nro.: 54512
it-flag Tietolehti
.PDF, 337,64 KB
Art.-Nro.: 54512

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja

26 Asiakkaiden arvostelut

4.7 (26 luokituksista)
2 Tähdet
(0)
1 Tähdet
(0)
Johann S.
by Johann S. Saksa:n kansallinen lippu 26.12.2017 todennettu osto
Alles in Ordnung, schnelle Lieferung
Aiko S.
by Aiko S. Saksa:n kansallinen lippu 7.8.2017 todennettu osto
Super Praktisch und Funktionell, hat nur einen kleinen Nachteil man darf es nicht seinen Freunden zeigen, dann ist es weg!
Anonyymi
by Anonyymi 9.8.2015 todennettu osto
Gutes Produkt...................................................

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!