Sähkökäyttöiset vintturit

Nollaa kuvan sijainti
Sulje
Takaisin
Tämä tuote ei ole enää saatavilla.

Tuotteen tiedot

Lewmarin E-vinssit yhdistävät painonappikäytön edut Ocean-Self-Tailer-vinssin vaikuttaviin ominaisuuksiin. E-sarjaa on saatavana kokoja: 40-66 enintään 18-metristen purjeveneiden vapaakätiseen käyttöön.

Lewmarin E-sarjan vinttureita on saatavana 2 versiota. Ensimmäinen versio, EST-sarja, on käyttövalmis asentamalla käyttöyksikkö, moottori/vaihteisto ja kytkin. Tämä ratkaisu sopii erinomaisesti pujotteluvinttureihin, joissa tarvitaan tasaista nopeutta. ELS-sarjaa (kuormasta riippuvainen, sähkökäyttöinen vinssi) ohjataan ylikuormitussuojatulla ohjauskotelolla. Kulloisenkin narukuormituksen mukaan paras mahdollinen nopeus saavutetaan napin painalluksella.

Ominaisuudet:
  • Järjestelmä on päivitettävissä.
  • Painonappikäyttö
  • Vähämeluinen toiminta
  • Käsikäyttö perinteistä trimmausta varten
  • Kaikki Ocean-sarjan edut
  • Helppo asennus
Pyynnöstä on saatavana myös 24 V:n sähkövinssejä.

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä tuotetta

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!