Art.-Nro.
30248
EAN
4026635023357
Kuvaus
REINZOPLAST nestemäinen tiiviste
Käyttötarkoitus
Tiivistys
Komponenttien lukumäärä
1 komponentti
Paketti
Putki
Meriveden kestävä
Kyllä
Sisältö
80 ml
Pakkausyksikkö
1 pcs
Väri
Sininen
Ylimaalattavissa
Ei
Tilaa seuraavan 11 tuntia 12 min sisällä, toimitus tänään!
 

Tuotteen tiedot

Kovettumaton REINZOPLAST-polyuretaanitiiviste varmistaa optimaalisen tiivistyksen erittäin rasitetuissa, suurille staattisille kuormituksille ja tärinälle alttiissa saumoissa. Se on liuotinvapaa, pysyvästi elastinen ja nopeasti kovettuva.
Sen lämpötilakestävyys on -50 °C:sta +250 °C:een. Sisältö: Sisältää mm: 80 ml.

Tiiviste kestää erittäin hyvin bensiiniä ja dieselpolttoaineita, biodieseliä, öljyjä, rasvoja, voiteluaineita, lisäaineita, pakkasnestettä, vettä ja kaasuja.

Soveltuu (mm.): sähkölaitteisiin, moottoreihin, kompressoreihin, vaihdelaatikoiden koteloihin ja suojuksiin, kampiakselin laakerin suojuksiin, pneumaattisiin sylintereihin, hydraulisiin komponentteihin, tyhjiöpumppuihin, puhaltimiin, tuulettimiin, sylinterin vaippoihin, kytkimiin, bensiinin ja dieselin ruiskutusjärjestelmiin, kaapelin läpivienneihin, muuntajiin, tutkajärjestelmiin, kierteisiin, optisiin ja optoelektronisiin komponentteihin.

Asiakirjat

de-flag Tietolehti
PDF, 109,73 KB
de-flag Turvallinen tietolehti
PDF, 169,61 KB

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä tuotetta

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!