NMEA0183 Multiplexer-Lite USB MiniPlex-Lite -laitteen kanssa

Vain 2 varastossa
kpl.
SVB Hinta: 187,51 €
Sis. vero, ilman toimituskuluja.
kpl.
187,51 € Sis. vero, ilman toimituskuluja.
Osta
Art.-Nro.
14537
EAN
8719326814209
Mallinumero
0107
Kuvaus
NMEA0183 Multiplexer-Lite ja USB MiniPlex-Lite
NMEA2000
Ei
NMEA0183-sisääntulot
3
NMEA0183-lähdöt
1
NMEA0183 Baudinopeus
4800 - 38400 Baud
NMEA0183
Kyllä
Ethernet / Verkko
Ei
AIS-tuki
Kyllä

SVB suosittelee tämän kohteen osalta seuraavaa

Tuotteen tiedot

MiniPlex-Lite on vaivaton NMEA-multiplekseri, jonka käyttö on helppoa. Perustuen olemassa olevan multiplekserivalikoimamme hyväksi todettuun tekniikkaan, olemme ottaneet multiplekserin peruselementit ja luoneet perusyksikön, jossa ei tarvitse tehdä mitään konfigurointeja ja joka on helppo asentaa.Konfigurointia ei tarvita, eikä baudinopeuksia tarvitse valita. Kytke MiniPlex-Lite vain tietokoneen, PC:n tai Macin, vapaaseen USB-porttiin, syötä ajuri-CD ja muutaman napsautuksen jälkeen laite on toiminnassa. Se ei tarvitse muita konfigurointeja. Kytke vain mittalaitteidesi kaapelit puristusliittimiin tehtaan mukana toimitetulla työkalulla, ja tietokonepohjainen navigointijärjestelmäsi on valmis.

MiniPlex-Lite ei kuitenkaan ole itsenäinen laite, vaan se on tarkoitettu käytettäväksi tietokoneen kanssa.

MiniPlex-Lite toimii minkä tahansa navigointiohjelmiston kanssa ohjaimen luoman virtuaalisen COM-portin kautta. Laitteessa on kolme galvaanisesti erotettua NMEA-tuloa GPS:n ja muiden laitteiden, kuten nopeuslokin, tuulimittarin tai AIS-vastaanottimen, liittämistä varten.

MiniPlex-Liten ainutlaatuinen ominaisuus on kanavan 3 NMEA-tulon automaattinen tunnistaminen. Tämä tulo tunnistaa automaattisesti liitetyn AIS-vastaanottimen nopeat tiedot, jotka kulkevat nopeudella 38400 bittiä sekunnissa, toisin kuin tavalliset NMEA-laitteet, jotka kulkevat nopeudella 4800 bittiä sekunnissa.

MiniPlex-Liten ja sen virtuaalisen COM-porttiohjaimen yhdistelmä on erityinen NMEA-ratkaisu, toisin kuin yleinen Serial <-> USB-muunnin. Se tarjoaa galvaanisen eristyksen, joka on täysin NMEA-spesifikaation mukainen, eikä siinä esiinny geneeristen muuntimien tunnettuja ongelmia, kuten surullisen kuuluisaa "hullun hiiren" ongelmaa tai NMEA-tietovirran äkillisiä katkoksia.
Kaikki Windowsin yritykset havaita Plug & Play -laitteita virtuaalisessa COM-portissamme estetään, joten kyseessä on todella ongelmaton Plug & Play -ratkaisu. Kytke vain USB-kaapeli, lataa ajurilevy, muutama klikkaus ja olet valmis!

MiniPlex-Lite on täysin läpinäkyvä NMEA-tiedoille. Saapuvat tiedot yksinkertaisesti tallennetaan ja välitetään täydellisinä NMEA-lauseina tietokoneelle.
Kaikki tietokoneen lähettämät tiedot, kuten autopilotin ohjaustiedot, tulostetaan erityisellä NMEA-ulostulolla.
Multiplekseri ei lähetä NMEA-tietoja omista tuloistaan sen lähtöön! Navigointiohjelmisto on vastuussa valittujen NMEA-tietojen välittämisestä tuloista lähtöihin.

Tietokoneeseen suuntautuvan tiedonsiirron nopeus on paljon suurempi kuin tavallinen NMEA-nopeus, joten ylivuoto ja puuttuvat NMEA-lauseet eivät ole mahdollisia mittalaitteista tietokoneeseen.
Jotta estetään ylivuoto, kun ohjaustietoja tai reittipisteitä lähetetään nopeasta tietokoneliitännästä NMEA-ulostuloon, on otettu käyttöön virtauksenohjaus, joka pysäyttää hetkellisesti tietokoneen tietojen lähettämisen, kun sisäinen puskuri on täynnä. Tämän ominaisuuden ottamiseksi käyttöön laitteiston virtauksenohjaus on otettava käyttöön navigointiohjelmiston viestintäparametrit-osiossa.

Tekniset tiedot:
Virtalähde Virtalähteenä USB-portti
Virrankulutus 30mA
Tulot 3 x NMEA-0183 / RS-422
Lähdöt 1 x NMEA-0183 / RS-422
PC-liitännät USB-portti, ajurit virtuaalista COM-porttia varten
Puskuri Tulot 1,2 ja USB-portti: 128 merkkiä, tulo 3: 256 merkkiä.
NMEA-syöttönopeus 4800 bps (4800/9600/19200/38400 tulossa 3).
NMEA-lähtönopeus 4800 bps
USB-portin nopeus 57600 bps
Mitat 97 x 97 x 28 mm

Asiakirjat

de-flag Manuaalinen
PDF, 194,70 KB

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja

1 Asiakkaiden arvostelut

3 (1 luokituksista)
5 Tähdet
(0)
4 Tähdet
(0)
2 Tähdet
(0)
1 Tähdet
(0)
Anonyymi
by Anonyymi 30.9.2014 todennettu osto
Die Ein und Ausgänge sind leider nicht beschriftet\r\n:((

Arvioi tuote

Miten arvioit tuotetta?
Pettynyt
Ei vastaa odotuksiani
Huono
Vain osa odotuksista täyttyy
OK
Vastaa perusodotuksiani
Hyvä
Hieman odotuksiani parempi
Erinomainen
Ylittää täysin odotukseni
Napsauta tähtiä luokittelua varten

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

  • Lisää "Asiakkaat kysyvät asiakkailta" saatavilla seuraavilla saatavilla olevilla kielillä :
  • Français:n kansallinen lippu
Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!