Tuotteen tiedot

Tämä kosketusnäyttöpaneeli on erittäin helppolukuinen ja helppokäyttöinen. Yhdellä painikkeella voit kytkeä näytön päälle ja pois päältä. Kaikki muut toiminnot tehdään kosketusnäytön kautta. Ensimmäinen kolmesta toimintatasosta näyttää nopean järjestelmän yleiskatsauksen. Tämä näyttää sinulle ne tiedot, joita tarvitset päivittäin, eli ei informaation ylikuormitusta. Kun tarvitaan enemmän tietoa, tuotekatsaus ja tuotekonfiguraatio tarjoavat kaikki tarvittavat tiedot ja mahdollisuuden muuttaa asetuksia. Käyttöliittymä on helppokäyttöisempi monikielisen tuen ja kaikkien tuotteiden mukautettavien nimien ansiosta. Käyttövirta saadaan MasterBus-liitännän kautta. Asennus voidaan tehdä sekä uppo- että pinta-asennuksena. Himmennettävä 3,5 tuuman LCD-näyttö, jossa on äänihälytys ja hälytyksen ponnahdusikkuna. Liitäntä kaikkiin MasterBus-tuotteisiin mahdollinen. Mitat: 113 x 113 x 5 mm (UP) tai 20 mm (AP). Sisältyy myös toimitukseen: 6m/20ft Masterbus-datakaapeli, 1x terminaattori, 4x kiinnitysruuvia.

Asiakirjat

de-flag Esite
PDF, 804,43 KB
Art.-Nro.: 65548
de-flag Manuaalinen
PDF, 1,85 MB
en-flag Esite
PDF, 835,76 KB
Art.-Nro.: 65548
en-flag Manuaalinen
PDF, 1,86 MB
fr-flag Manuaalinen
PDF, 1,90 MB
it-flag Manuaalinen
PDF, 1,89 MB
nl-flag Manuaalinen
PDF, 1,82 MB

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja

2 Asiakkaiden arvostelut

3 (2 luokituksista)
5 Tähdet
(0)
3 Tähdet
(0)
1 Tähdet
(0)
Peter K.
by Peter K. Saksa:n kansallinen lippu 1.7.2015
Sehr sinnvolle Ergängzung
Sehr sinnvolle Ergängzung für alle Mastervolt Geräte mit Master BUS
Roman B.
by Roman B. Sveitsi:n kansallinen lippu 21.10.2016
Touchscreen fällt aus
Das Gerät wär ja eigentlich ganz gut aber ich hab jetzt bereits zum zweiten mal das Touch Screen defekt. Das erste wurde mir Ausgetauscht und das zweite funktionerte knapp etwas mehr als ein Jahr bevor der Touch des Screens wieder ausstieg.

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!