vesiurheilu

Tämän luokan tuotemerkit

Logo SEATEC
SEATEC - valitse laatu edulliseen hintaan. SVB:n oma tuotemerkki SEATEC perustettiin vuonna 1998 palvelemaan vesiurheilun harrastajien tarpeita ja tarjoamaan laadukkaita tuotteita lyömättömään hintaan.
Tutustu kaikkiin SEATEC tuotteisiin nyt
Logo GILL
GILL marine on kasvanut teknisten purjehdusvaatteiden laatumerkiksi vuonna 1975 tapahtuneesta perustamisestaan lähtien. GILLin purjehdustakit, purjehdushousut ja purjehduskäsineet ovat sekä vesiurheilun harrastajien että purjehduksen ammattilaisten suosiossa. Maailman johtava merenkulkuvaatemerkki tuo GILL-purjehdusvaatteisiinsa tasapainon suorituskyvyn ja suojan välillä. Tutustu GILL OS1-, OS2- ja OS3-vaatesarjoihin sekä niihin sopiviin lisävarusteisiin.
Tutustu kaikkiin GILL tuotteisiin nyt
Logo JOBE
Vuonna 1974 erityisen huono sää johti siihen, että ammattilaisvesihiihtäjä Jeff Jobe joutui jäämään sisätiloihin eikä päässyt vesille. Hän ei kuitenkaan antautunut tylsistymiselle, vaan kylmää olutta kädessään hän kehitti ensimmäiset ideat vesihiihdosta, jossa oli hänen nimensä. Hän halusi luoda oman tuotemerkin ja tuotteen. Niinpä hän alkoi tehdä unelmistaan totta kehittämällä ensimmäisen Jobe-vesihiihdon, jonka hän nimesi "Honeycombiksi". Ja tämä suksi oli vasta alkua ...
Tutustu kaikkiin JOBE tuotteisiin nyt
Logo MUSTO
Yrityksen perustaja Keith MUSTO tuli tunnetuksi, kun hän voitti mitalin Tokion kesäolympialaisissa 1969. Yrittäjänä MUSTO oli aiemmin valmistanut purjeita, mutta sittemmin hän on erikoistunut suorituskykyyn optimoituihin purjehdusvaatteisiin, mikä näkyy jatkuvana kehitystyönä ja teknisenä tarkkuutena. MUSTO-purjehdusvaatteille on ominaista niiden kestävyys, ja ne soveltuvat monille alueille. Offshore- ja moottoriveneistä regattakäyttöön. MUSTO-vaatteita jokaiseen seikkailuun!
Tutustu kaikkiin MUSTO tuotteisiin nyt
Logo KLICKFIX
KLICKfix on valikoima sovittimia ja lisävarusteita polkupyöriin. Kaksi intohimoista pyöräilijää perusti Rixen & Kaulin vuonna 1988, ja nykyään sitä johtaa toinen sukupolvi. Jo ensimmäisenä vuonna oli selvää, mihin suuntaan nuori yritys oli menossa KLICKfix-ohjaustankosovittimellaan: Löysien hihnojen sijaan vankka ja helppokäyttöinen sovitin polkupyöräkorien kiinnittämistä varten, joka voidaan napsauttaa pyörän ohjaustankoon ja poistaa siitä yhdellä liikkeellä.
Tutustu kaikkiin KLICKFIX tuotteisiin nyt
Meillä on kaikkea urheiluun ja vapaa-ajanviettoon liittyviä tarpeita varten niin vesillä kuin maalla. Haluatko lähteä tutkimaan seuraavaa satamaa taittopyörällä tai kokoontaitettavalla sähköpyörällä tai tutustua syrjäisiin poukamiin stand up -melontalaudalla tai kumiveneellä? Meillä on myös muita hyödyllisiä tuotteita, kuten kuntoilukaulanauhoja, ulkokaiuttimia, joilla voit lisätä musiikkia urheiluharrastukseen, sekä suojakoteloita matkapuhelimille ja tableteille.
Urheilu

Kaikki tuotemerkit Urheilu

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (149.812)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Tiina A. osoitteessa 18.02.2024

Tilausprosessi ja toimitus suvuivat erinomaisesti. Viisi tähteä

Käyttäjäprofiilin kuvake

Mika L. osoitteessa 27.09.2023

hyvä ja nopea palvelu