Ruoanlaitto, jäähdytys, lämmitys aluksella

Tämän luokan tuotemerkit

Logo DOMETIC
Liikkuva asuminen on tehty helpoksi Yhteiskunnastamme on tulossa yhä globaalimpi, ja monet ihmiset elävät yhä liikkuvammin. Jotkut päivittäisessä työssään, toiset vapaa-ajallaan. Heillä kaikilla on samat välttämättömät tarpeet, kuten ruoanlaitto, ruoan tuoreena pitäminen, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen, miellyttävän lämpötilan ylläpitäminen ja energiansaanti. DOMETICin merenkulkuosaston konsepti perustuu tähän yksinkertaiseen näkemykseen: Pysy merellä - liikkuva asuminen on tehty helpoksi.
Tutustu kaikkiin DOMETIC tuotteisiin nyt
Logo WEBASTO
Webasto-fiilis: nauti rentouttavasta ilmapiiristä laivalla riippumatta siitä, millainen sää ulkona on! Webasto on tunnettu täydellisestä valikoimasta viihtyisiä ratkaisuja lämmitys-, ilmastointi- ja kattojärjestelmiin. Se tarjoaa myös laajan valikoiman erikoistuotteita laivamarkkinoille. Pitkän kokemuksensa ja investointiensa ansiosta se on markkinoiden johtava toimija.
Tutustu kaikkiin WEBASTO tuotteisiin nyt
Logo ENO
ENO - ranskalaista ruokaa tyylikkäästi! Ranskalainen liesi- ja uunivalmistaja ENO on erikoistunut erityisesti keittiöön tarkoitettujen kaasuliesien ja kaasuliesien valmistukseen. Nämä liedet toimivat luotettavasti myös ankarissa sääolosuhteissa jahdilla tai moottoriveneessä.
Tutustu kaikkiin ENO tuotteisiin nyt
Logo ISOTHERM
Isothermal Marine -merkkinen Indel Webasto Marine tarjoaa innovatiivisia ja luotettavia, energiatehokkaita jääkaappeja ja pakastimia purjehdus- ja moottorivenealalle. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluu myös erilaisia jääkaappeja, asennettavia toploader-jääkaappeja, matkalaatikoita, viinikaappeja, vedenkeittimiä, kassakaappeja sekä yksilöllisiä ratkaisuja mukavuuden lisäämiseksi veneessäsi.
Tutustu kaikkiin ISOTHERM tuotteisiin nyt
Logo GOK
Turvallisuutta grillauksessa ja ruoanlaitossa ulkona, lämmitys ja paljon mukavuutta - olipa kyseessä matkailuauto tai meri. GOK tekee sen mahdolliseksi. Würzburgin alueelta kotoisin oleva yritys on yksi parhaista osoitteista nestekaasun ja lämmitysöljyn laadukkaiden ohjausjärjestelmien alalla. Varustevalmistajat, asuntovaunu- ja venevarustamot sekä retkeilyn harrastajat ja huviveneilijät kaikkialta maailmasta luottavat näihin tuotteisiin.
Tutustu kaikkiin GOK tuotteisiin nyt
Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset elämääsi kannen alla. Dieseliä, öljyä tai vedenlämmittimiä? Liesi tai liesi? Mitä kaasusta on tiedettävä? Kokeneet kipparit ovat jo pitkään todenneet, että elämä kannen alla on vähintään yhtä tärkeää kuin elämä kannella. Täällä kyse on nimittäin ennen kaikkea hyvän olon tunteesta. Pidä itsesi ja miehistösi tyytyväisinä varmistamalla, että ruoanlaitto-, lämmitys- ja jäähdytyslaitteet aluksella ovat täysin toimivia ja hyvässä kunnossa. Loppujen lopuksi laivan kokki on usein erotettu, kun ruoka ei maistunut hyvältä!
Ruoanlaitto, jäähdytys, lämmitys

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (149.817)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Tiina A. osoitteessa 18.02.2024

Tilausprosessi ja toimitus suvuivat erinomaisesti. Viisi tähteä

Käyttäjäprofiilin kuvake

Mika L. osoitteessa 27.09.2023

hyvä ja nopea palvelu