Peitekangas ja sisätilojen verhoilu veneisiin

Haluatko kaunistaa sisäseiniäsi tai kattojasi tai vaihtaa ulkotilojen oleskelualuetta, kenties uudella päällysteellä? Nahkamaisten päällys- ja verhoilukankaidemme avulla voit valita eri materiaaleja ja värejä jahtisi sisä- ja ulkotiloihin. Sileää nahkaa tai mokkanahkaa, verhoiltua, verhoilematonta tai tikattua - nyt voit löytää oikean päällyskankaan jahdillesi!

Päällyskangas

- Peitä jahtisi sisäseinät ja huonekalut hienolla nahanjäljitelmällä - -

Sisustusverhoilu vs. päällyskangas

Riviera- ja Tokyo-sarjoissa on saatavana sekä päällyskankaita että sisustuskankaita. Veneesi seiniin ja kattoon tarkoitetuissa sisustusverhoiluissa on 4-5 mm:n paksuinen vaahtomuovipohja. Peitekankaassa ei ole tätä pehmustettua taustaa. Rivieran ja Tokion kansikankaissa on yksinkertainen huopapohja. Riviera-peitekankaassa on ommeltu malli ja fleece-sisäkerros verhoilukankaaseen ja sisustusverhoiluun verrattuna. Itse kangas on 3-kerroksinen.

RIVIERA-veneen päällyskangas

RIVIERA-mallin sisätilojen verhoilukankaassa sekä päällys- ja verhoilukankaassa on klassinen kohokuvioitu nahkanahka. Nahkajäljitelmän näköisissä kankaissa on sileä pinta, joka on helppo pestä pois vedellä ja miedolla saippualla. Rivieran kankaat ovat vedenpitäviä, joten keinonahka soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. RIVIERA-synteettisille nahkamateriaaleille on ominaista niiden alhainen paino verrattuna muihin ulkokäyttöön tarkoitettuihin synteettisiin nahkamateriaaleihin. Kankaiden rullaleveys on 1,40 m, tilauksen minimipituus on 1 m.

TOKYO Yacht-kangas

TOKYO-malliston sisustus- ja verhoilukankaat on valmistettu mikrokuidusta, joka tekee niistä samettisen pehmeitä. Veluurin näköiset kankaat soveltuvat vain sisäkäyttöön. Ne ovat erityisen hengittäviä ja joustavia, mutta samalla erittäin kestäviä ja helppohoitoisia. Mokkanahkaiset nahkakankaat voidaan helposti puhdistaa vedellä ja miedolla saippualla ja pestä enintään 30 °C:ssa. TOKYO-kankaiden rullaleveys on 1,45 m, tilauksen vähimmäispituus on 1 m.

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (146.407)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Mika L. osoitteessa 27.09.2023

hyvä ja nopea palvelu