Merikortit, Kirjat

Tämän luokan tuotemerkit

Logo C-MAP
Viimeisten 30 vuoden aikana yli miljoona navigaattoria ympäri maailmaa on luottanut C-MAPin elektronisiin merikarttoihin. C-MAPin vektoripohjaiset kartat tarjoavat vertaansa vailla olevia navigointitietoja ja toimivat monien eri merkkien karttaplottereiden kanssa. SVB on jo vuosien ajan ollut yksi C-MAPin vahvimmista yhteistyökumppaneista. Ammattilaisemme ohjelmoivat, päivittävät tai päivittävät jokaisen kartan itse. Tämä on meidän yksinoikeuspalvelumme sinulle, joten nopea palvelu on taattu.
Tutustu kaikkiin C-MAP tuotteisiin nyt
Logo DELIUS-KLASING
Vuonna 1911 Berliinissä perustettu Delius-Klasing-kustantamo, jolla on nykyään neljä toimipistettä, on erikoistunut kaikkiin urheilun aloihin liittyviin aiheisiin. Tämän perinteikkään yrityksen laajaan valikoimaan kuuluu 1100 saatavilla olevaa kirjanimikettä, yli 40 kalenteria sekä urheiluveneiden merikarttoja painettuina ja digitaalisina versioina.
Tutustu kaikkiin DELIUS-KLASING tuotteisiin nyt
Logo GARMIN
GARMIN perustettiin vuonna 1989, ja se on yksi maailman johtavista yrityksistä mobiilinavigointiteknologian kehittämisessä. Merenkulkualalla GARMIN on kehittynyt yhdeksi johtavista merenkulun navigointilaitteiden valmistajista, jolla on oma kartografia ja laaja valikoima GARMIN MARINE -tuotteita. GARMIN on ylpeä tuotteidensa laadusta, ja se ylläpitää omissa tuotantolaitoksissaan valmistettujen tuotteidensa tiukkaa prosessi- ja laadunvalvontaa.
Tutustu kaikkiin GARMIN tuotteisiin nyt
Logo NV VERLAG
NV on lyhenne sanoista "Nautical Publications ", ja se on Saksan suurimman merikarttojen kustantajan nimi, jonka pääkonttori sijaitsee Eckernfördessä. Se on perustettu vuonna 1979 Hampurissa, ja se on maailman suurin yksityinen merikarttojen valmistaja. Sen merikartat kattavat Itämeren ja Pohjanmeren, Atlantin, Karibianmeren ja Yhdysvaltain itärannikon. Merikarttoja on saatavana paperiversioina tai digitoituina versioina. Alueet mitataan vuosittain uudelleen, ja merenkulkijoille ja purjehtijoille tarkoitettuihin merikarttoihin päivitetään kyseisiä alueita koskevia erityistietoja.
Tutustu kaikkiin NV VERLAG tuotteisiin nyt
Logo NAVIONICS
Navionics: pakene tavallisuudesta. Vuonna 1984 Navionics toi markkinoille ensimmäisen elektronisen merikarttalaitteensa Geonavin. Nykyään elektroninen navigointitekniikka on kaikille tuttua. Yritys on nyt merikarttatuotteiden eturintamassa.
Tutustu kaikkiin NAVIONICS tuotteisiin nyt
Lähdetkö pian purjehtimaan vai haaveiletko siitä? Tutustu merielämään istuessasi mukavasti kotisohvallasi ja syvenny johonkin merenkulkukirjoistamme, jotka käsittelevät esimerkiksi purjehtimaan oppimista ja elämää aluksella. Suunnittele reitit etukäteen merikarttojemme avulla ja varmista, että löydät aina oikean kurssin. Tunne valtameri käsissäsi, minne ikinä menetkin. Seuraa vaelluksenhaluasi! Tutustu laajaan valikoimaamme merikarttoja ja merenkulkukirjoja. Karttahakumme auttaa sinua valitsemaan oikean karttamoduulin karttaplotterillesi. Käynnistä karttahakutoiminto nyt >>
Merikortit, Kirjat

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (149.819)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Tiina A. osoitteessa 18.02.2024

Tilausprosessi ja toimitus suvuivat erinomaisesti. Viisi tähteä

Käyttäjäprofiilin kuvake

Mika L. osoitteessa 27.09.2023

hyvä ja nopea palvelu