Merenkulun akut ja tarvikkeet

Tämän luokan tuotemerkit

MASTERVOLT:n logo
MASTERVOLT tarjoaa sinulle innovaatiota ja laajaa tietotaitoa. Yritys pyrkii laajentamaan sähköjärjestelmien ja komponenttitekniikan mahdollisuuksia mahdollisimman pitkälle. Jokaisella MASTERVOLT-tuotteella on pitkä käyttöikä ja optimaalinen suorituskyky!
Tutustu kaikkiin MASTERVOLT tuotteisiin nyt
BLUE SEA:n logo
Blue Sea Systemsillä on yli 1 000 sähkökomponenttia aluksen sähköjärjestelmään. Merenkulkualan käytön lisäksi testattuja ja erittäin kestäviä komponentteja käytetään myös kaikenlaisissa hyötyajoneuvoissa (esim. Yhdysvaltain poliisi tai palokunta). Laajan tuotevalikoiman, nopean saatavuuden ja maailmanlaajuisen myyntiverkoston ansiosta Blue Sea Systems on ollut vuodesta 1992 lähtien johtava ajoneuvojen sähkökomponenttien toimittaja.
Tutustu kaikkiin BLUE SEA tuotteisiin nyt
SIMARINE:n logo
SIMARINE on nuori yritys, jota johtaa innostunut tiimi, joka pyrkii kehittämään ja tuottamaan edistyksellisiä merenkulun ja asuntovaunujen elektronisia laitteita. He pyrkivät aina asettamaan uusia standardeja suunnittelun, toiminnallisuuden, liitettävyyden ja helppokäyttöisyyden alalla. Heidän tavoitteensa on hyvin yksinkertainen - tuoda laitteet lähemmäs käyttäjiä. Kaikki heidän tuotteensa on suunniteltu tätä silmällä pitäen. He todella uskovat, että hyvien instrumenttien pitäisi hyödyttää käyttäjiä. Elämässä on parempia asioita kuin lukemattomia tunteja kestänyt käyttöohjeiden tutkiminen.
Tutustu kaikkiin SIMARINE tuotteisiin nyt
VICTRON:n logo
VICTRON Energy on yksi maailman tunnetuimmista akku- ja latausteknologiassa sekä omavaraisessa virransyötössä käytettävien laitteiden valmistajista, jolla on laaja valikoima korkealaatuisia tuotteita. Heidän luotettavia laitteitaan käytetään niin merenkulku- ja karavaanarialalla kuin teollisuussovelluksissa.
Tutustu kaikkiin VICTRON tuotteisiin nyt
VETUS:n logo
VETUS on huviveneiden ja pienten kauppa-alusten laivamoottoreiden, generaattoreiden ja teknisten laitteiden kehittäjä, valmistaja ja kaupallinen yritys. Yrityksen perusti vuonna 1964 hollantilainen William Henry den Ouden.
Tutustu kaikkiin VETUS tuotteisiin nyt
Akut & tarvikkeet

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (153.237)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Jaakko P. osoitteessa 05.04.2024

Sain täsmälleen sen osan, minkä tarvitsin.

Käyttäjäprofiilin kuvake

Juhana K. osoitteessa 21.03.2024

Kaikki toimi hyvin

Käyttäjäprofiilin kuvake

Kari V. osoitteessa 18.03.2024

Nopea toimitus