Veneen varusteet ja kalusteet

Tämän luokan tuotemerkit

Logo ARC
Hollantilainen ARC MARINE perustettiin vuonna 1973 kauppayhtiöksi, ja se toimittaa tyylikkäitä laitteita harrastus- ja merenkulkualalle. Laadukkaat teak-puusta valmistetut kalusteet ja tarvikkeet, koriste-esineet ja valaistusratkaisut kuuluvat valikoimaan, jota toimitetaan jälleenmyyjille yli 35 maahan.
Tutustu kaikkiin ARC tuotteisiin nyt
Logo ROCA
ROCA Industry - ruostumattoman teräksen laatu Ruotsalainen valmistaja ROCA on erikoistunut korkealaatuisten ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tuotteiden kehittämiseen ja tuotantoon teollisuudelle ja merenkululle. Merenkulkualalla pääpaino on tuulilasinpyyhintäjärjestelmissä, meriventtiileissä ja merielektroniikassa. ROCA harjoittaa johdonmukaista laadunhallintaa, ja monet tuotteet on sertifioitu SS-EN ISO9001:2008 ja ISO 14001:2004 -standardien mukaisesti. Tulet arvostamaan ROCA-tuotteita nopeasti, sillä jopa vähäpätöiset tuotteet, kuten kokoontaitettava pöytäkiinnitys, voivat osoittautua erittäin käytännöllisiksi aluksella.
Tutustu kaikkiin ROCA tuotteisiin nyt
Logo ITALVIPLA
Italialaiseen tyyliin - ITALVIPLAn suunnittelema. ITALVIPLA-tuotemerkki on yli 50 vuoden ajan edustanut meriverhoilun ja sisustuksen valmistustaitoa. Tämä on virstanpylväs, joka vahvistaa yrityksen vakautta ja osaamista ja erottaa ITALVIPLAn jälleen kerran alan instituutiona ja suunnannäyttäjänä.
Tutustu kaikkiin ITALVIPLA tuotteisiin nyt
Logo SILWY
Lasit eivät enää liukastu, putoa tai kolise aluksella - kiitos silwy-juomakuppien ja -lasien pohjaan integroitujen magneettien! Baijerilainen nuori startup-yritys on mullistanut juomalasimarkkinat maailmanlaajuisesti. Olipa kyse veneestä, purjehduksesta, SUP-retkestä tai yksinkertaisesti kotioloista, silwy-lasit pysyvät vakaina - jopa kovassa vauhdissa, korkeissa aallokoissa ja rinteissä.
Tutustu kaikkiin SILWY tuotteisiin nyt
Veneen sisustuskankaat ja hyttitarvikkeet veneen sisustamiseen - veneen sisustusideat, joilla voit antaa aluksellesi persoonallisen ilmeen. Mitä ikinä etsitkin, verhoilukangasta seinä- ja kattoverhouksiin, uusia pleksilasin leikkauksia tai mukavia istuinvaihtoehtoja, meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset veneesi sisustamiseen. Huippuvalmistajien yksinoikeustarjousten ansiosta löydät täältä oikeat venevarusteet, jotka takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden ja turvallisuuden! Lisätietoja Laitteet...
Laitteet

Veneen varusteet ja purjehdustarvikkeet

- Kaikki mitä tarvitset antaaksesi veneellesi persoonallisen kosketuksen -

Monista aluksista löytyy venepöytiä ja -tuoleja, laatikoita, säilytystelineitä ja -hyllyjä sekä paljon muita tuttuja esineitä, joita voit odottaa näkeväsi useimmissa kodeissa maalla. Ensisilmäyksellä monet hytin huonekaluista ja esineistä, ruoanlaittovälineistä, astioista ja ruokailuvälineistä näyttävät hyvin samankaltaisilta kuin kotonakin, mutta jos katsot tarkemmin, huomaat, että ne ovat itse asiassa aivan erilaisia ja että ne on erityisesti tehty vastaamaan laivalla vietettävän elämän tarpeita ja toiveita. Näiden erojen pitäisi antaa veneenomistajille entistä enemmän syitä olla ostamatta hytin kalusteita ja varusteita, veneen sisustustarvikkeita ja kalusteita paikallisesta huonekaluliikkeestä tai rautakaupasta. Juuri tässä me voimme auttaa. Meillä on kaikki, mitä tarvitset saadaksesi veneesi sisätilat haluamasi näköisiksi. Se vaatii vain pari klikkausta.

Veneen hoito ja huolto

- Kaikki mitä tarvitset pitämään veneesi laivakunnossa -

Valitettavasti kulumisen merkit tulevat ajan myötä yhä selvemmin esiin. Sen torjuminen veneessä on jatkuvaa taistelua, ja sekä sisä- että ulkopuoli tarvitsevat tiettyä hoitoa ja huoltoa ruostumisen tai yleisten vaurioiden välttämiseksi. Jos haluat säilyttää veneesi arvon ja varmistaa ystävien ja perheen turvallisuuden veneessä ollessasi, varmista, että veneen varusteet on kiinnitetty eikä niistä aiheudu vaaraa lähistöllä oleville. Mitä ikinä tarvitsetkin, hyllyistä, pöydistä, tuoleista tai mistä tahansa muusta, mitä veneilijäsydämesi toivoo: myymälästämme löydät kaiken mökkikalusteisiisi, veneilyvarusteisiisi ja merenkulun tarvikkeisiisi, jotka ovat korkealaatuisia ja jotka ovat peräisin veneily- ja purjehdusalan johtavilta tuotemerkeiltä.

Varastostamme löytyy sopiva tuote sisustukseen: kapokkityynyistä ja venetyynyistä, patjoista, tyynynpehmusteista ja niihin sopivasta niskarullasta, venepöydistä ja pöydänrungoista aina tarvittaviin saranoihin, ruuveihin ja kiinnikkeisiin. Voit myös antaa meidän leikata valetun akryylilasisi mittojen mukaan! SVB:ltä voit helposti tilata pleksilasia mittatilaustyönä tietolomakkeen avulla ja räätälöidä sen tarpeittesi mukaan.

Asiakasarviot & arvostelut

Kaikki arvostelut (149.817)
Käyttäjäprofiilin kuvake

Tiina A. osoitteessa 18.02.2024

Tilausprosessi ja toimitus suvuivat erinomaisesti. Viisi tähteä

Käyttäjäprofiilin kuvake

Mika L. osoitteessa 27.09.2023

hyvä ja nopea palvelu