LIONTRON LiFePO4 Smart LX Arctic - Marine litium veneakku / BMS / integroitu lämmitin / IP67

SVB Hinta: 1 031,54 €
Tallennat: 15%
1 212,92 €
Sis. vero, ilman toimituskuluja.
Saatavilla 4-6 päivät sisällä
Toimitusilmoitus:
kpl.
Articlenumber
31271
Mallinumero
LISMART12100LX-MA
Kuvaus
LIONTRON - Lithium-Batterie BMS LiFePO4 Smart LX Artic - Marine
Akun tyyppi
Litium (LifePO4)
Käyttöjännite
12 V
Bluetooth
Kyllä
Integroitu lämpöpatja
Kyllä
IP-suojausluokka
IP67
Pituus
34,8 cm
Leveys
17 cm
Korkeus
20,8 cm
Paino
15,5 kg
Einsatzzweck
Ei määritelty
Toimitusilmoitus

Tuotteen tiedot

Liontron LiFePO4 LX Arctic -merenkulkualan litiumakut ovat lyijyakkujen täydellinen korvaaja huomattavasti pienemmällä painolla ja kaikilla litium-rautafosfaattiteknologian eduilla. Integroitu lämpöalusta takaa maksimaalisen lataustehon myös silloin, kun lämpötila laskee jopa -30 °C:een. Liontron LX -litiumakut täyttävät korkeimmat vaatimukset, tarjoavat maksimaalisen turvallisuuden ja pitkän käyttöiän. Siksi ne soveltuvat erinomaisesti kuluttaja-akkuina käytettäviksi. Sisältää Bluetooth-akkumonitorin älypuhelimelle tai tabletille (Android tai iOS).

Integroitu Bluetooth-liitäntä mahdollistaa kätevän akun valvonnan älypuhelimen tai tabletin (Android tai iOS) kautta, jolloin kaikki tärkeät akkutiedot ovat aina saatavilla, kuten akun jännite, lataus-/purkausvirta, akun lämpötila, varaustila (%), jäljellä oleva tai kokonaiskapasiteetti, syklien määrä jne.

Olipa kyse sitten mobiililaitteissa, aurinkopaneeleissa tai muissa sovelluksissa käytettävistä Liontron LiFePO4 Smart BMS LX -akuista, ne tarjoavat luotettavan ja pitkäikäisen virtalähteen, joka täyttää nykypäivän vaativat vaatimukset - optimaalinen suorituskyky ja pitkä käyttöikä ovat taattuja.
LIONTRON ARCTIC -teknologia

Integroitu lämpöalusta takaa maksimaalisen lataustehon myös silloin, kun lämpötila laskee jopa -30 °C:een. Integroitu akunhallintajärjestelmä (BMS) kytkee lämmityksen päälle automaattisesti tarvittaessa, joten voit aina luottaa akkujen suorituskykyyn.

LIONTRON MARINE -tekniikka

LIONTRON-akut on valmistettu suojausluokan IP67 mukaisesti, joten ne kestävät pölyä, likaa, roiskevettä ja vesisuihkuja. Täydellinen käytettäväksi aluksella.


Turvallisin litiumteknologia - LiFePO4

Tämän akun LiFePO4-teknologia ei ole ainoastaan erittäin tehokas, vaan myös markkinoiden turvallisin.
Integroitu akun hallintajärjestelmä (BMS) varmistaa, että akun kennoja valvotaan jatkuvasti, ja suojaa ylilataukselta, ylijännitteeltä ja ylilämpötilalta sekä varmistaa, että kennojen varaustila pysyy tasapainossa (tasapainotus). BMS estää etukäteen ympäristövaikutuksista tai virheellisestä käytöstä johtuvan ennenaikaisen vikaantumisen.

Litiumtekniikan edut

Suuri energiatiheys:
Litiumakkujen energiatiheys on muita akkutyyppejä suurempi, mikä tarkoittaa, että ne voivat varastoida enemmän energiaa pienempään ja kevyempään pakkaukseen. Noin 40 % kevyempi kuin vastaava lyijyakku.

Toiminta osittain ladatussa tilassa:
Toisin kuin perinteisten lyijy-/happopohjaisten akkutyyppien kohdalla, litiumakkuja voidaan käyttää osittain ladattuina menettämättä tehoa, joten niiden käyttöikä pitenee.

Vähäinen itsepurkautuminen:
Litiumakkujen itsepurkautumisnopeus on muita akkutyyppejä alhaisempi, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan varastoida pidempään menettämättä energiaa.

Pitkä käyttöikä:
Litiumakkujen käyttöikä on muita akkutyyppejä pidempi, mikä tarkoittaa, että ne voivat kestää useampia lataussyklejä ennen kuin ne on vaihdettava.

Nopea lataus:
Litiumakut voidaan ladata nopeasti, ja niiden lataaminen kestää yleensä vähemmän aikaa kuin muiden akkutyyppien.

Ympäristöystävällisempiä:
Litiumparistot ovat ympäristöystävällisempiä kuin muuntyyppiset paristot, koska ne eivät sisällä myrkyllisiä raskasmetalleja, kuten kadmiumia tai lyijyä.
lithium-liontron-adv


Akut on palkittuEuroopan innovaatiopalkinnolla kestävän kehityksen kategoriassa.

LIONTRON® LiFePO4-akut on palkittu Euroopan innovaatiopalkinnolla kestävän kehityksen kategoriassa. Tämä arvostettu palkinto myönnetään matkailuautojen, -vaunujen, -vaunujen ja -tarvikkeiden valmistajille ja toimittajille. Euroopan johtavien karavaanarilehtien, kuten saksalaisten lehtien "Reisemobil International" ja "Camping, Cars & Caravans", toimituskunnat ovat aloitteentekijöitä ja tukijoita tämän palkinnon myöntämisessä. Palkintolautakunta koostuu 17:stä eurooppalaisesta karavaanarilehden riippumattomasta erikoistoimittajasta. Eurooppalainen innovaatiopalkinto on tunnustus erityisen huomionarvoisille innovaatioille alalla, joka on intohimoisesti kiinnostunut miljoonien ihmisten vapaa-ajan laadusta.


Tekniset tiedot
Tyyppi Marine-Arctic 12,8 V / 100 Ah Tyyppi Marine-Arctic 12,8 V / 150 Ah Tyyppi Marine-Arctic 12,8 V / 200 Ah
Nimelliskapasiteetti 100 Ah / 1280 Wh 150 Ah / 1920 Wh 200 Ah / 2560 Wh
Käyttöjännitealue 11.0 - 14.6 V 11.0 - 14.6 V 11.0 - 14.6 V
Nimellisjännite 12.8 V 12.8 V 12.8 V
Syklinen käyttöikä ≥ 3000 80 %:n DOD-arvolla ≥ 3000 80 %:n DOD:ssa ≥ 3000 80 %:n DOD:ssa
Latausominaisuudet CCCV / IU CCCV / IU CCCV / IU
Latauksen lopetusjännite 14.2 - 14.6V 14.2 - 14.6V 14.2 - 14.6V
Vaihtolataus 13.5 - 13.8V 13.5 - 13.8V 13.5 - 13.8V
Suositeltu maksimilatausvirta 50 A 75 A 100 A
Max. latausvirta 150 A 150 A 150 A
Purkuvirran kesto 150 A 150 A 150 A
Maksimipurkausvirta (≤20 sek.) 200 A 200 A 200 A
BMS Akunhallintajärjestelmä Integroitu Integroitu Integroitu
Seuranta Bluetooth 4.0 älypuhelinsovelluksella Bluetooth 4.0 älypuhelinsovelluksella Bluetooth 4.0 älypuhelinsovelluksella
Sovellus / yhteys 12 V:n asennus, rinnakkaiskytkentä on mahdollista (sarjakytkentä esim. 24 V:n jännitteeseen ei ole mahdollista). 12 V asennus, rinnakkaiskytkentä on mahdollista (sarjakytkentä esim. 24 V:n kanssa ei ole mahdollista). 12V asennus, rinnakkaiskytkentä on mahdollista (sarjakytkentä esim. 24V:hen ei ole mahdollista).
Integroitu lämpöpatja KYLLÄ KYLLÄ KYLLÄ
Suojaus IP67 IP67 IP67
Lämpötila-alue (purkaus) -20°C .. +60°C -20°C .. +60°C -20°C .. +60°C
Lämpötila-alue (lataus) 0°C .. +45°C 0°C .. +45°C 0°C .. +45°C
Lämpötila-alue (varastointi) -40°C .. +60°C -40°C .. +60°C -40°C .. +60°C
Liitäntä akun napa M8 M8 M8
Napajärjestely Positiivinen napa vasen Positiivinen napa vasen Positiivinen napa vasen
Paino 15,5 kg 19,6 kg 27,6 kg
Mitat (L x S x K) 348 x 170 x 208 mm 348 x 170 x 261 mm 390 x 233 x 255 mm


Huomautuksia LX Smart BMS -sarjan 12,8 V:n LIONTRON-litiumakkujen käytöstä.
 • 12,8 V:n LIONTRON LX Smart BMS -akut ovat puhtaita kuluttaja-akkuja, eikä niitä saa käyttää yksittäisenä akkuna polttomoottorien käynnistämiseen tai voimakkaiden työntövoimien tai vinssien käyttämiseen.
  => Moottorin käynnistyssovelluksia varten LIONTRONin valikoimassa on HighCurrent 12,8 V 80Ah / CCA 1200A akku. (Saatavilla vain meiltä pyynnöstä.)

 • 12,8 V LIONTRON LX Smart BMS -akut voidaan asentaa pystyasentoon tai pitkällä tai kapealla kyljellään makaamaan.

 • 12,8 V LIONTRON LX Smart BMS -akut ovat erittäin tehokkaita energianlähteitä.
  Asennuksen suojaamiseksi oikosululta tai ylikuormitukselta on akun positiivisen napan välittömään läheisyyteen asennettava sulake, jonka kapasiteetin on vastattava asennuksen vaatimuksia.

 • Rinnakkain saa kytkeä vain samantyyppisiä ja -mallisia akkuja. LiFePO4-akkua ei saa koskaan kytkeä suoraan lyijy-/happopohjaiseen akkuun, koska muuten syntyy väistämättä ongelmia, jotka johtuvat hyvin erilaisista lataus- ja purkuominaisuuksista.

 • Kun käytetään lyijy/happoakkuista käynnistysakkua ja LiFePO4-kulutusakkua, on suositeltavaa käyttää akku-akku-akkulaturia (jota kutsutaan myös B2B-akkulaturiksi tai latausboosteriksi) lataamaan akkuja LiFePO4-akun vaihtovirtageneraattorin kautta. B2B-latauslaite mahdollistaa LiFePO4-akun optimaalisen latauksen, ja oikein valittuna B2B-latauslaite myös rajoittaa virtaa ja suojaa vähemmän tehokkaita vaihtovirtageneraattoreita termiseltä ylikuormitukselta.
  .
 • 12,8 V LIONTRON LX Smart BMS -akut, joilla on sama kapasiteetti, voidaan kytkeä rinnakkain. Eri valmistajien tai eri tyyppisiä akkuja ei saa yhdistää.

  Ennen yhteenliittämistä akut on tasattava. Kun akut toimitetaan tehtaalta, ne on ladattu noin 20 %:iin. Siksi on suositeltavaa ladata akut ensin täyteen, ennen kuin ne kytketään rinnakkain.

  Rinnankytkentään, eli akkujen liittämiseen toisiinsa, saa käyttää vain kaapeleita, joiden poikkileikkaus ja pituus ovat samat. Kuluttajat ja latauslaitteet on kytkettävä ensimmäisen akun positiiviseen napaan ja viimeisen akun negatiiviseen napaan. Tämä on ainoa tapa varmistaa, että kaikki rinnakkain kytketyt akut ovat yhtä kuormitettuja ja ladattuja.

  Useiden akkujen rinnakkaiskytkennällä saavutetaan suurempi virrankantokyky. Tehokkaiden kuluttajien yhteydessä on kuitenkin huolehdittava siitä, että sallittuja purkausvirran raja-arvoja ei ylitetä. (Lisätietoja on kunkin akun teknisessä tiedotteessa).

 • 12,8 V:n LIONTRON LX Smart BMS -akkujen sarjakytkentä (sarjakytkentä) ei ole sallittu! Laiminlyönti voi johtaa vikaan ja takuu/takuuvaatimuksen menettämiseen.
  LIONTRONin valikoimassa on myös 25,6 V:n LIONTRON LX Smart BMS -akkuja.

 • 12,8 V:n LIONTRON LX Smart BMS -akkuja ei saa kytkeä käänteisellä napaisuudella, sillä muutoin BMS-elektroniikkaan syntyy korjaamatonta vahinkoa, joka edellyttää BMS:n vaihtamista käyttäjän kustannuksella.
  12,8 V:n LIONTRON LX Smart BMS -akkujen itsepurkautumisnopeus on erittäin alhainen. Jos akkua ei käytetä pidempään aikaan, sitä ei pidä ladata täyteen ennen varastointia, vaan ainoastaan maksimilataukseen. 80 % ja varaustila on tarkistettava viimeistään 1 vuoden kuluttua. Akun varaustila (SOC) on helppo tarkistaa LIONTRON-sovelluksen avulla.Huomautuksia 12,8 V LIONTRON LX Smart BMS -akkujen lataamisesta

Suositeltu latausjännite: 14,2-14,6 volttia.
Float-latausjännite: 13,5-13,8 volttia.
Suositeltu latausvirta: Kapasiteetista riippuvainen, katso arvot kyseisen akun tietolehdestä.
- Lataus vaihtovirtageneraattorin kautta tulisi tehdä akku-akkulaturilla (B2B).
Latauslämpötila-alue: 0-50 °C
Vaikka litiumakkuja voi purkaa jopa -20 °C:n lämpötilassa, niitä ei saa koskaan ladata pakkaslämpötilan (0 °C) alapuolella.

Asiakirjat

de-flag Esite
PDF, 5,51 MB
de-flag Tietolehti
PDF, 354,84 KB
de-flag Tietolehti
PDF, 347,39 KB
de-flag Tietolehti
PDF, 344,29 KB
de-flag Manuaalinen
PDF, 327,98 KB
de-flag Manuaalinen
PDF, 2,98 MB
en-flag Todistus
PDF, 230,55 KB
en-flag Todistus
PDF, 230,63 KB
en-flag Todistus
PDF, 140,06 KB
en-flag Todistus
PDF, 140,07 KB
en-flag Todistus
PDF, 140,09 KB
en-flag Todistus
PDF, 230,53 KB
en-flag Tietolehti
PDF, 307,00 KB
en-flag Tietolehti
PDF, 318,43 KB
en-flag Tietolehti
PDF, 316,56 KB
en-flag Manuaalinen
PDF, 519,13 KB
fr-flag Tietolehti
PDF, 378,93 KB
fr-flag Tietolehti
PDF, 322,51 KB
fr-flag Tietolehti
PDF, 339,77 KB

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä tuotetta

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!