Tuotteen tiedot

Gennakerset valmiina asennettavaksi purjeveneisiin. Koostuu genuakiskosta, liukukiskosta, jossa on aukko gennakerin putkea varten, gennakerin putkesta, jossa on trumpetti, joka alkaa gennakerin putken ohjausyksikön kierroksen päästä, ja kahdesta alumiinista valmistetusta päätykappaleesta. Gennaker-putkessa ei ole sivuaukkoa Genanker-köyden (sisältyy) kierteittämistä varten. Kun yksikkö ei ole käytössä, se liukuu ja putki voidaan helposti irrottaa kierteestä. Liuku ja putki on yhdistetty tappiin ja ne voidaan helposti irrottaa toisistaan.

Koko 1 enintään 7,50-metrisille aluksille: kiskon koko 25x4 mm (pituus 80 cm), halkaisija 40 mm Gennaker-putki, jonka putken pituus on 80 cm.

Koko 2 enintään 10-metrisille aluksille: kiskon koko 32x6 mm (pituus 100 cm), halkaisija 60 mm, Gennakerin putki, putken pituus noin 100 cm.

Kiskojärjestelmä, jossa on kuljetus- ja ohjaussilmukka schiffsindividuell, ruuvataan kiinni kanteen. Sisäänvedettävän Gennaker-putken on oltava ulosvedettävissä, kun se on sijoitettu keulakiinnikkeen päälle. Tätä varten lukituslaite on ratkaistava kelkan päällä, ja saavutettaessa ihanteellinen asento ulosvedetyssä tilassa tämä uudelleen lukitaan yhteen lukitusreikiin.

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä tuotetta

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!