Tuotteen tiedot

GENIO 300 -satelliittivälitteinen radiosääasema tarjoaa ammattimaiset ennusteet 4 päiväksi. Valitse yli 300 piiristä Saksassa tai haluamallasi alueella. Useita kertoja päivässä wetteronline.de-sivuston ammattimaiset säätiedot päivitetään satelliitin välityksellä ja lähetetään paikalliselle sääasemallesi. Ennusteet ovat mahdollisia aamulle, iltapäivälle, illalle, yölle tai päivälle. Lisäksi GENIO 300 tarjoaa yksityiskohtaiset säätiedot 39 sääsymbolin avulla sekä tietoja ilmanpaineesta, auringon/UV-tunneista, sademäärästä, tuulen nopeudesta ja puuskien suunnasta, paikallisesta lämpötilasta sekä sisäänrakennetun kellon hälytystoiminnolla.

Asiakirjat

de-flag Manuaalinen
PDF, 411,14 KB

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja

2 Asiakkaiden arvostelut

4.5 (2 luokituksista)
3 Tähdet
(0)
2 Tähdet
(0)
1 Tähdet
(0)
Niko N.
by Niko N. Saksa:n kansallinen lippu 30.12.2012
Ich habe diese Wetterstation seit 2 Jahren während der Saison auf dem Boot, und sonst zu Hause im Einsatz. Es funktioniert alles sehr gut.
Anonyymi
by Anonyymi 3.5.2010
Funktioniert sehr gut

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

  • Lisää "Asiakkaat kysyvät asiakkailta" saatavilla seuraavilla saatavilla olevilla kielillä :
  • Deutsch:n kansallinen lippu
Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!