BLIZZARD PRO sähkötaittopyörä / sininen / kantolaukun kanssa

Tämä tuote ei ole enää saatavilla.

Tuotteen tiedot

Seatec Blizzard Pro
Seatec Blizzard Pro
Seatec Blizzard Pro

Kiinteä LED-etuvalo

Seatec Blizzard Pro

Kiinteä LED-takavalo

Seatec Blizzard Pro

Rungon lukitus

Seatec Blizzard Pro

Älykäs matkatietokone

Takaisin taittopyörään, mutta salamannopeasti. Kulje vähemmän kuljettua tietä uudella BLIZZARD PRO -alumiinisähköpyörällä. Suositun edeltäjänsä BLIZZARDin seuraavana sukupolvena pyörässä on lukuisia uusia ominaisuuksia, kuten 18 % suurempi akkukapasiteetti ja 4 intuitiivista tukitilaa (Eco, Tour, Sport, Race), jotka mahdollistavat entistä laajemman toimintasäteen ja suuremman joustavuuden. Ota selvää, miksi taittuvat sähköpyörät ovat nyt suosittuja ja tulleet jäädäkseen!
Huomiota yksityiskohtiin: Kiinteät LED-valot, mukaan lukien 15 luksin etuvalo, tarjoavat vaikuttavan, luotettavan ja kirkkaan valaistuksen. Käytännöllinen ABUS-runkolukko on nopea ja helppokäyttöinen tapa suojata pyöräsi varkauksilta. Tehokas sähköpyörä muuttuu muutamalla askeleella 22 kg:n painoiseksi käsimatkatavaraksi, joka voidaan helposti ahtaa veneeseen ja kaikkiin muihin kulkuvälineisiin. Jopa 70 km:n toimintasäteen ja 25 km/h:n enimmäisnopeuden ansiosta BLIZZARD PRO edustaa kestävää liikkuvuutta helppokäyttöisessä paketissa. BLIZZARD PRO:n tyylikäs muotoilu ja vankka taittomekanismi jättävät varmasti pysyvän vaikutuksen.

Kevyt BLIZZARD PRO on saatavana neljässä eri värissä: Mauritius Blue, White, Racing Red ja Sun Yellow.

Ominaisuudet

 • Kantama noin 70-80 km.
 • 250 W / 36 V. Nabamoottori, maksiminopeus 25 km/h.
 • Lukittava ja irrotettava akku, jossa laadukkaat Panasonicin litiumioniakut ja kapasiteetti 461 Wh. 36 volttia / 12,8 Ah.
 • Shimano NEXUS 3-vaihteinen napavaihde, jossa on takajarru.
 • Vahvistetut sähköpyörän vanteet, joissa laadukkaat mukavuusrenkaat 20 x 2,125 ja sisäänrakennetut heijastinliuskat.
 • Säädettävä, hydraulinen etuhaarukka, satulan ja ohjaustangon korkeus säädettävissä
 • Kiinteät taka- ja etuvalot, joita ohjataan näytön kautta, akkukäyttöiset
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pyöränkehät
 • Tukeva tavarateline, jossa on hihnat ja kiinnityslaite
 • Paino akun kanssa 21,8 kg / ilman akkua 19,8 kg.
 • Toimitukseen sisältyy 42 voltin / 2,0 A:n laturi.
 • Testattu standardin EN 15194 / CE EN14764 mukaisesti.
 • Mitat taitettuna: (LxKxB) 100 x 80 x 50 cm.
 • Max. Satulan korkeus: 90 cm

Kohokohdat

Matkatietokone

Uuden matkatietokoneen avulla kaikki tarvitsemasi tiedot, kuten akun varaus, nopeus ja matkamittari, ovat aina käden ulottuvilla. Intuitiivisen käytön ansiosta voit nopeasti valita eri tukitasojen välillä. Työntöavun ja valonohjauksen voi aktivoida peukalon painalluksella.
Seatec Blizzard Prossa on neljä tukitilaa, jotka tekevät polkemisesta helpompaa ja miellyttävämpää ajajan tyypin ja tilanteen mukaan. Valitse eri tukitilat intuitiivisen ajotietokoneen avulla:

ZERO Ei sähköistä tukea
ECO Tehokas sähköinen tuki pitkää matkaa varten
TOUR Tasapainotettu tuki pitkille matkoille
SPORT Tehokas tuki kaupunki- ja vuoristomatkoihin.
RACE Maksimaalinen tuki nopeampaan pyöräilyyn

Seatec Blizzard Pro

Pyöräilytiedot: tärkeimpien pyöräilytietojen laskeminen ja näyttäminen. Nopeus: Nykyinen, keskimääräinen ja enimmäisnopeus. Matka: matkan pituus ja pyöräilyn kokonaismatka. Aika: nykyisen matkan kesto. Ohjauskeskus: matkatietokoneella voidaan kätevästi ohjata valaistusta ja käyttää sisäänrakennettua työntöapua. Työntöavustin kiihdyttää polkupyörää n. 6 km/h nopeuteen ja antaa lisätukea esim. mäissä.

Lisää "tankissa"

Edeltäjäänsä verrattuna uudessa Blizzard Prossa on 18 % enemmän akkukapasiteettia. Akku koostuu korkealaatuisista Panasonicin litium-ionikennoista ja sen kapasiteetti on 12,8 ampeeria 36 voltin jännitteellä.
Tukitilasta riippuen pyörän toimintasäde on jopa 80 km. Akku tukee ajamista jopa 25 km/h nopeuteen asti 250 W:n moottorin avustuksella.

Seatec Blizzard Pro

Tarkista akun tila helposti matkatietokoneen tai akussa olevan LED-näytön avulla.
Akkukiinnikkeessä on lukko, joka suojaa akkua varkauksilta.

Seatec Blizzard Pro

Lisää turvallisuutta

Suojataksesi toivottua Seatec Blizzard Pro -pyörää varkauksilta, pyörä on varustettu laadukkaalla ABUS-runkolukolla. Muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä voit suojata Blizzard Pro -malliasi nopeasti ja tehokkaasti ei-toivotuilta käyttäjiltä.

ABUS-runkolukko kiinnittää Seatec Blizzard Pro -pyörän 8,5 mm:n vahvuisella lukituskiskolla. Kotelo, kiinnike ja lukitusmekanismin tukevat osat on valmistettu karkaistusta teräksestä.

Seatec Blizzard Pro Seatec Blizzard Pro

Lisää turvallisuutta tiellä takaa laadukas, kiinteästi asennettu valaistusjärjestelmä. Viimeisintä ja tehokkainta LED-tekniikkaa käyttämällä asennetut etu- ja takavalot ovat täydelliset turvalliselle liikenteessä liikkumiselle. Ajovalojen valoteho on 15 luxia. Valot voidaan kytkeä päälle tai pois päältä matkatietokoneen kautta.

Seatec Blizzard Pro Seatec Blizzard Pro

Kompakti

Uusi Seatec Blizzard Pro -sähköpyörä voidaan taittaa kokoon ja pienentää tilaa säästäväksi paketiksi vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Uudessa ja parannetussa taittomekanismissa on lisäksi lukitusjärjestelmä, joka lisää turvallisuutta ja vakautta pyöräilyn aikana.

Seatec Blizzard Pro Seatec Blizzard Pro Seatec Blizzard Pro

Asiakirjat

de-flag Manuaalinen
PDF, 1,52 MB
de-flag Manuaalinen
PDF, 3,99 MB
en-flag Manuaalinen
PDF, 3,98 MB

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä tuotetta

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

 • Lisää "Asiakkaat kysyvät asiakkailta" saatavilla seuraavilla saatavilla olevilla kielillä :
 • Deutsch:n kansallinen lippu
Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!