Tuotteen tiedot

Gennakerin purje on valmistettu nylon ripstopista (CHS 65 g - 1,5 oz), moderni tri-radiaalinen muotoilu optimaalisen muodonmuutoskestävyyden ja paremman suorituskyvyn takaamiseksi. Sininen / valkoinen / harmaa väriyhdistelmä (väriyhdistelmä voi vaihdella purjeen koon mukaan). Purjeen kulmat on vahvistettu radiaalilaminoinnilla ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla renkailla. Pääsaumat kaksinkertaisesti ommeltu. Purjeita on saatavana eri kokoja. Toimitetaan pussin kanssa.

HUOM! Purjeen mittoja koskeva luonnos löytyy täältä.

Hyvä tietää - blisteripurjehdus on tehty yksinkertaiseksi.
Blisteri- ja gennakeripurjeet ovat purjehduksesi turboahdin. Kun veneet, joissa on genuaa ja fokkia, tekevät kilometrejään vastentahtoisesti, blisterit vievät sinua ja venettäsi kunnolla eteenpäin. Valitettavasti "ison rätin" arvostus on edelleen laajalle levinnyt. Yhdessä sukan kanssa näitä purjeita on kuitenkin tullut erittäin mukava käyttää. Suurin ongelma näissä hyvin kevyissä purjeissa on osittain arvaamaton käyttäytyminen asetettaessa ja vuortaessa sekä kurssinmuutosmanööverissä. Kun käytetään sukkaa, nämä toiminnot ovat hyvin hallittavissa. Jopa räpylän tai gennakerin asettaminen on rento manööveri, kun purje on heti tuulessa. Purje nostetaan mastossa olevan putken avulla, ja sitten purje asetetaan. Putki pysyy puristettuna pääpurjeen yläpuolella.
Lisäksi purje on mahdollista ottaa takaisin milloin tahansa ilman, että kannella tai ohjaamossa tarvitsee kesyttää loputtomasti kangasta. Sukalla otetaan tuuli pois purjeista. Blisteri tai gennaker voidaan säilyttää kompaktina putkijärjestelmänä ilman, että sitä tarvitsee kesyttää hälinää purjepussissa. Huomaat nopeasti, mitä purjehdusreissuiltasi on puuttunut! Erilaisten yksikkökokojen avulla me SVB: llä pystymme toimittamaan korkealaatuisia rakkineita vertailukelpoisen edulliseen hintaan. Olemme varmoja, että löydät myös purjeveneeseesi sopivan koon. Valinta voidaan tehdä mittojen I ja J perusteella. Jos tarvitset apua rakkolevyn tai gennakerin valinnassa, voit soittaa meille. SVB:n purjehdusasiantuntijamme auttavat sinua mielellään oikean valinnan tekemisessä.
Tee siirto saadaksesi lisää nopeutta ja enemmän iloa purjehtimalla kevyissä ja kohtalaisissa tuulissa!

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja

8 Asiakkaiden arvostelut

4.8 (8 luokituksista)
3 Tähdet
(0)
2 Tähdet
(0)
1 Tähdet
(0)
Tommi P.
by Tommi P. Suomi:n kansallinen lippu 28.6.2019 todennettu osto
Good price and performance
It looks good and was easy to setup with a sock. Our boat was "flying" with it around 6 ms wind. After the first try, I cannot yet say anything about product's endurance but it has quality components of Doyle.
Jean Claude B.
by Jean Claude B. Ranska:n kansallinen lippu 23.11.2017 todennettu osto
pas encore utilisé
Michael H.
by Michael H. Saksa:n kansallinen lippu 28.5.2017 todennettu osto
Macht einen sehr guten Eindruck

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

  • Lisää "Asiakkaat kysyvät asiakkailta" saatavilla seuraavilla saatavilla olevilla kielillä :
  • English:n kansallinen lippu
  • Español:n kansallinen lippu
Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!