Art.-Nro.
22328
EAN
00850455003060
Kuvaus
Anemometri SKYMATE PRO SM-28

Tuotteen tiedot

Tämä tuulimittari mittaa kaikki sääennusteeseen tarvittavat tärkeät tiedot - milloin ja missä tahansa. Integroitu hälytys ilmoittaa sinulle ajoissa nopeista säämuutoksista.

Tämä anemometri on varustettu vaihdettavalla juoksupyörällä. Maksimi- ja keskiarvojen mittaus. Tarkkuus: +/-3 %, näyttö: solmut, bft, m/s, km/h, °C, °F. Laite on vedenkestävä ja kelluva. Kun laitetta ei käytetä, se voidaan sijoittaa kätevään, kestävään kääntyvään suojukseen.

Asiakirjat

de-flag Manuaalinen
PDF, 414,91 KB
en-flag Manuaalinen
PDF, 408,42 KB

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja

1 Asiakkaiden arvostelut

4 (1 luokituksista)
5 Tähdet
(0)
3 Tähdet
(0)
2 Tähdet
(0)
1 Tähdet
(0)
Günther S.
by Günther S. Saksa:n kansallinen lippu 23.9.2010
Klasse Gerät für den Einsatz auf meiner Jolle und im Freizeitbereich. Es zeichnet sich aus durch gutes Handling, Robustheit und immer einsatzfähig dort wo es benötigt wird.Die Messeinheit ist beim Transport gut geschützt und das Gerät kann man auf einem Dreibein überall hinstellen oder einfach festschrauben mit Gewindesockel.Den Preis finde ich zwar ein bischen hoch doch das Investment lohnt sich.Alles in 2 Worten, Hohe Performance!

Arvioi tuote

Miten arvioit tuotetta?
Pettynyt
Ei vastaa odotuksiani
Huono
Vain osa odotuksista täyttyy
OK
Vastaa perusodotuksiani
Hyvä
Hieman odotuksiani parempi
Erinomainen
Ylittää täysin odotukseni
Napsauta tähtiä luokittelua varten

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!