Tuotteen tiedot

Ihanteellinen käytettäväksi merenkulkualalla. Viimeisimmän teknologian mukainen AGM-akku (Absorbed Glass Mat). Elektrolyytti on sidottu lasimattoihin, jolloin akut ovat lähes kuivia ja tiiviitä. Kyseessä on erittäin hienojakoinen lasimattorakenne, joka liotetaan tuotannossa elektrolyytillä. Yksinomaisen ultrapremium-venttiilin ansiosta akku ei voi tuottaa kaasuja. Näin ollen ilmanvaihtoa ei tarvita.
AGM-akun lataamiseen suosittelemme IUoUo latausominaisuuksia. AGM-akkujen suuren virrankulutuksen vuoksi käytetyn lataustekniikan on toimittava lämpötilaa säätelemällä, joten se on varustettava lämpötila-anturilla.
100 % huoltovapaa (suljettu järjestelmä), Zenith-AGM-akut ovat vuotamattomia (vaikka ne olisivat vaurioituneetkin), iskunkestäviä ja tärinänkestäviä.
Erilaiset asennuskulmat pystysuorasta ovat mahdollisia.
Asianmukaisella käsittelyllä erittäin pitkä käyttöikä. Syklien määrä on noin 400 sykliä 50 %:n DOD-arvolla.
Erittäin hyvät purkautumisominaisuudet ja säilyvyys ilman jatkuvaa uudelleenlatausta, mikä tarkoittaa minimaalista itsepurkautumista (n. 2 % seisontahäviö / kk).
Erittäin kestävä. AGM-akut voivat tuottaa suuria huippuvirtoja ja soveltuvat siksi myös käynnistystarkoituksiin.
Saatavana eri kapasiteettimalleina, vastaavasti 12 V.
Liitännät: kierrereiät M6 ja M8 (ks. datalehti) tai messinkikartiot (mukana) vakiomallisille SAE-napaliittimille, maksimikiristysmomentti 5-7 Nm.
Liitäntöjen sijainti: kapasiteetissa 160 Ah:iin asti pitkällä sivulla, kapasiteetilla > 210 Ah kapasiteetilla kapealla sivulla.
Suositeltu latausjännite: syklisesti 14,6-14,8 V, tihkulataus 13,6-13,8 V, kaikki arvot 25°C:ssa tai / 77°F:ssa.

Huomioitavaa säilytyksestä.
Vinkkimme: säilytä akut täyteen ladattuina viileässä ympäristössä.
Säilyvyys riippuu lämpötilasta. Siksi se on ladattava sopivin väliajoin.
Akun uudelleenlataus: alle 20 °C:n lämpötilassa - 9 kuukauden kuluttua, 20-30 °C:n lämpötilassa 6 kuukauden kuluttua ja 30-40 °C:n lämpötilassa 3 kuukauden kuluttua.

Asiakirjat

multi-flag Manuaalinen
.PDF, 17,07 MB

Mitä muut SVB:n asiakkaat sanovat

100% aitoja arvosteluja
Roger G.
by Roger G. Saksa:n kansallinen lippu 3.8.2015 todennettu osto
wie beschrieben, alles TOP!
Jörg S.
by Jörg S. Saksa:n kansallinen lippu 28.6.2015
Preisleistung
Preis - Leistung ist gut, die Langlebigkeit muss sich erst zeigen
Georg A.
by Georg A. Espanja:n kansallinen lippu 16.12.2014 todennettu osto
ohne Probleme bisher (seit 9/2014). Ob es sich rechnet, sehen wir mal in 3 Jahren. Ladegeräte:CTEK300 (Netz) und Sterling Pro Digital (Lichtmaschine)

Asiakkaat kysyvät asiakkailta

Kysy kokemuksia muilta SVB:n asiakkailta, jotka ovat jo ostaneet tämän tuotteen meiltä.

Kysymyksesi välitetään automaattisesti muille SVB:n asiakkaille ja kysymyksesi julkaistaan tuotesivulla. Älä esitä kysymyksiä, joihin vain SVB:n tiimi voi vastata - kuten tilauksen tilaa tai tuotteen saatavuutta koskevia kysymyksiä. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä SVB-tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen: info@svb24.com tai puhelimitse osoitteeseen: +49 (0)421-57290-0 .

Vielä ei ole esitetty kysymyksiä. Ole ensimmäinen, joka esittää kysymyksen!